Pyragas Skruzdėlynas iš vaikystės

Pyragas Skruzdėlynas iš vaikystės

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Skruzdėlynas“ – mano vaikystės hitas, kurį mama gamindavo tik per šventes. Per mėsmalę kočiojama tešla tirpsta burnoje. Būtinai pabandykite pasigaminti skruzdėlyno pyragą. Pyragas vidutiniškai saldus ir iš trapios, trapios tešlos. Tai absoliučiai naudingas pasirinkimas bet kuriai šventei. Puikiai dera su arbata, kava ir pienu. Pagaminkite tokį pyragą savo vaikams, parodykite, ką jūs pati mėgote jų amžiuje.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    400 gramų
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Grietinė
    4 šaukštai
  • Sviestas
    200 gramų
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Virtas kondensuotas pienas
    400 gramų
  • Sviestas
    200 gramų (kremui)
  • Graikiniai riešutai
    150~200 gramų
  • Šokoladas
    pagal skonį (dekoravimui)
  • Aguona
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, grietinę ir vanilę. Gerai išmaišykite šluotele.
    1. Ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, grietinę ir vanilę. Gerai išmaišykite šluotele.
  • Į sviesto mišinį dalimis išsijokite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą. Šiek tiek trupės.
    2. Į sviesto mišinį dalimis išsijokite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą. Šiek tiek trupės.
  • Reklama
  • Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
    3. Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
  • Atvėsusią tešlą perkiškite per mėsmalę. Išdėliokite jos trupinius ant skardos išklotos kepimo popieriumi.
    4. Atvėsusią tešlą perkiškite per mėsmalę. Išdėliokite jos trupinius ant skardos išklotos kepimo popieriumi.
  • Reklama
  • Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes. Atvėsus sutrupinkite rankomis.
    5. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes. Atvėsus sutrupinkite rankomis.
  • Kočėlu sutrupiname graikinius riešutus ir sudedame į trupinius.
    6. Kočėlu sutrupiname graikinius riešutus ir sudedame į trupinius.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti kremą, suminkštintą sviestą išplakite mikseriu, tada keliais būdais įpilkite virinto kondensuoto pieno (rududu).
    7. Norėdami paruošti kremą, suminkštintą sviestą išplakite mikseriu, tada keliais būdais įpilkite virinto kondensuoto pieno (rududu).
  • Kremą sumaišykite su trupiniais. Sudėliokite skruzdėlyną, pabarstykite aguonomis ir tarkuotu šokoladu. Dėti į šaldytuvą porai valandų. Sk...
    8. Kremą sumaišykite su trupiniais. Sudėliokite skruzdėlyną, pabarstykite aguonomis ir tarkuotu šokoladu. Dėti į šaldytuvą porai valandų. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai