Pyragaičiai su varške ir uogiene

Pyragaičiai su varške ir uogiene

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Sūrio pyragaičiai su varške ir uogiene yra daug gražesni ir skanesni nei įprasti. Jie labai panašūs į gėles ir pati ranka jų sieks. Galite naudoti savo mėgstamą tešlą. Kad stiklinės dugnas nepriliptų prie tešlos, kiekvieną kartą pamerkite ją į miltus. Uogienę galima naudoti bet kokią pagal savo skonį. Jei mėgstate minkštą varškę, pertrinkite per sietelį arba sutrinkite trintuvu.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    280 gramų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Druska
    5 gramai
  • Šviežios mielės
    30 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    110 gramų
  • Kvietiniai miltai
    560 gramų
  • Kepimo milteliai
    3 gramai
  • Varškės 9%
    250 gramų
  • Cukraus pudra
    2 šaukštai
  • Uogienė
    6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Paruoškite minkštą mielinę tešlą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite šiltą vandenį, šviežias mieles, kiaušinį ir augalinį aliejų iki vien...
    2. Paruoškite minkštą mielinę tešlą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite šiltą vandenį, šviežias mieles, kiaušinį ir augalinį aliejų iki vientisos masės. Pusę miltų sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į skystį, išmaišyti. Lėtai suberdami likusius miltus, minkykite minkštą, malonią tešlą. Perkelkite į gilų dubenį, suteptą augaliniu aliejumi, uždenkite švaria šluoste. Iškelkite į šiltą vietą 40-60 minučių, kad pakiltų.
  • Reklama
  • Padalinkite tešlą į vienodus gabalėlius. Kepimo skardą sutepkite augaliniu aliejumi, iš tešlos iškočiokite rutuliukus ir per atstumą išdė...
    3. Padalinkite tešlą į vienodus gabalėlius. Kepimo skardą sutepkite augaliniu aliejumi, iš tešlos iškočiokite rutuliukus ir per atstumą išdėliokite. Uždenkite kepimo skardą ir palikite pastovėti 10-15 minučių.
  • Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį ir cukrų, išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį ir cukrų, išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Stiklinės dugnu kiekvienam rutuliui padarykite įdubą ir įdėkite varškės įdarą.
    5. Stiklinės dugnu kiekvienam rutuliui padarykite įdubą ir įdėkite varškės įdarą.
  • Varškėje padarykite nedidelę įdubą, sudėkite uogienę. Padėkite skardą su sūrio pyragais į karštą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes 180 lai...
    6. Varškėje padarykite nedidelę įdubą, sudėkite uogienę. Padėkite skardą su sūrio pyragais į karštą orkaitę ir kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite sūrio pyragus iš orkaitės ir uždenkite audiniu, leiskite pastovėti 5-10 minučių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai