Pusryčiams keptas batonas

Pusryčiams keptas batonas

5 (1 įvertinimai)

1-2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Lengvai paruošite skanų ir paprastą pusryčių patiekalą. Receptui reikės pačių paprasčiausių produktų: batono, kiaušinio, šoninės ir sūrio. Prancūziškas batonas yra plonas, ilgas baltos duonos kepalas, kuris yra minkštas viduje ir traškus išorėje. Pateiktą kepto batono gaminimo receptą galite pakeisti vietoj šoninės įdėdami dešros ar kumpio. Taip pat galite eksperimentuoti, į jį įmaišydami pomidorų ar saldžiųjų paprikų. Fantazuokite ir mėgaukitės skaniais pusryčiais!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bagetas
    1 vnt
  • Šoninė
    6 griežinėliai (vietoj šoninės galite naudoti dešrą arba kumpį)
  • Kiaušinis
    5 vnt
  • Pienas
    3 šaukštai
  • Sūris
    0,5 puodelio (tarkuotas sūris)
  • Svogūnų laiškai
    2 vnt
  • Malti pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus receptui reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus receptui reikalingus ingredientus.
  • Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite šoninę (dešrą ar kumpį) iki auksinės rudos spalvos ir traškios. Pabandykite iškeptą šoninę išimti iš kep...
    2. Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite šoninę (dešrą ar kumpį) iki auksinės rudos spalvos ir traškios. Pabandykite iškeptą šoninę išimti iš keptuvės be riebalų pertekliaus.
  • Reklama
  • Atsargiai išpjaukite batono vidurį, kad gautumėte valtį.
    3. Atsargiai išpjaukite batono vidurį, kad gautumėte valtį.
  • Iškirptą batono dalį supjaustykite mažais gabalėliais kvadratų pavidalu.
    4. Iškirptą batono dalį supjaustykite mažais gabalėliais kvadratų pavidalu.
  • Reklama
  • Dubenyje išplakite pieną, kiaušinius, smulkiai pjaustytą svogūnų laiškus, pipirus, druską ir 1/3 puodelio tarkuoto sūrio.
    5. Dubenyje išplakite pieną, kiaušinius, smulkiai pjaustytą svogūnų laiškus, pipirus, druską ir 1/3 puodelio tarkuoto sūrio.
  • Į gautą mišinį įpilkite pjaustytų batono kvadratėlių, kad jie gerai išmirktų.
    6. Į gautą mišinį įpilkite pjaustytų batono kvadratėlių, kad jie gerai išmirktų.
  • Reklama
  • Įdėkite šoninę į batono vidurį, kad užpildytumėte visą išpjovą.
    7. Įdėkite šoninę į batono vidurį, kad užpildytumėte visą išpjovą.
  • Supilkite mišinį iš dubens ant šoninės viršaus.
    8. Supilkite mišinį iš dubens ant šoninės viršaus.
  • Reklama
  • Ant viršaus pabarstykite likusį sūrį.
    9. Ant viršaus pabarstykite likusį sūrį.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 170-180 laipsnių. Batoną dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje iki auksinės rudos spalvos aplink batono ...
    10. Įkaitinkite orkaitę iki 170-180 laipsnių. Batoną dėkite ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje iki auksinės rudos spalvos aplink batono kraštus, įdaras turi būti visiškai iškepęs. Prieš patiekdami supjaustykite mažais gabalėliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai