Naminės vištienos krūtinėlės dešrelės

Naminės vištienos krūtinėlės dešrelės

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Parduotuvės dešrelės nėra patikimos ir tikrai neturėtų būti duodamos vaikams. Galite išeiti iš šios situacijos ir pasigaminti jas patys pagal receptą. Dešrelės yra puikus pasirinkimas greitam užkandžiui, jos puikiai dera su bulvių, dribsnių, makaronų ir kt. garnyru. Dešreles gaminu iš vištienos filė, bet galite ją pakeisti ir kitos rūšies mėsa, pavyzdžiui, kiauliena ar jautiena.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Grietinėlė
    200 mililitrai
  • Burokėliai
    3 vnt
  • Muskato riešutas
    1 žiupsnelis
  • Druska, pipirai ir paprika
    pagal skonį
  • Baltymas
    2 vnt
  • Dešrų apvalkalai
    3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nulupkite žalius burokėlius, tada išspauskite iš jų sultis. Reikia 40 mililitrų.
    1. Nuplaukite ir nulupkite žalius burokėlius, tada išspauskite iš jų sultis. Reikia 40 mililitrų.
  • Filė nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir perkiškite per mėsmalę.
    2. Filė nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir perkiškite per mėsmalę.
  • Reklama
  • Susmulkintą filė dėkite į trintuvą ir trinkite, kol susidarys pasta.
    3. Susmulkintą filė dėkite į trintuvą ir trinkite, kol susidarys pasta.
  • 4. Į susmulkintą filė suberkite druską, pipirus, papriką, vištienos baltymus, supilkite grietinėlę ir burokėlių sultis, išmaišykite.
    4. 4. Į susmulkintą filė suberkite druską, pipirus, papriką, vištienos baltymus, supilkite grietinėlę ir burokėlių sultis, išmaišykite.
  • Reklama
  • Kruopščiai nuplaukite dešros apvalkalus, kad pašalintumėte druską šiltame vandenyje. Raskite žarnyno kraštą ir padėkite jį po tekančiu va...
    5. Kruopščiai nuplaukite dešros apvalkalus, kad pašalintumėte druską šiltame vandenyje. Raskite žarnyno kraštą ir padėkite jį po tekančiu vandeniu. Išplautą žarnyną uždėkite ant specialaus dešrelės priedo, traukdami beveik iki pat krašto.
  • Faršą perkelkite į mėsmalę, užriškite žarnos kraštą, įjunkite mėsmalę, kad įdarytų dešreles. Tai yra dešrelės, kurias gaunate.
    6. Faršą perkelkite į mėsmalę, užriškite žarnos kraštą, įjunkite mėsmalę, kad įdarytų dešreles. Tai yra dešrelės, kurias gaunate.
  • Reklama
  • Į puodą supilkite vandenį. Užvirkite, tada jame virkite dešreles 10-18 minučių.
    7. Į puodą supilkite vandenį. Užvirkite, tada jame virkite dešreles 10-18 minučių.
  • Pagamintos dešrelės nėra tokios rausvos kaip iš pradžių, nes... Burokėlių sultys užvirinamos.
    8. Pagamintos dešrelės nėra tokios rausvos kaip iš pradžių, nes... Burokėlių sultys užvirinamos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai