Prancūziški skrebučiai su cinamonu
5 (2 įvertinimai)
2-3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Ar visada norėjote aplankyti Prancūziją, bet negalite keliauti? Pasigaminkite šiuos cinamono skrebučius pusryčiams ir pasijuskite kaip prancūzijoje. Atkreipkite dėmesį į receptą! Tokiais skrebučiais džiaugsis ir suaugusieji, ir vaikai. Jei pageidaujama, į pieno mišinį galima įdėti šiek tiek vanilės ir daugiau cukraus. Nesistenkite, kad ugnis būtų stipri, skrebučiai viduje liks žali. Juos galima patiekti su kava, arbata, kondensuotu pienu ar šviežiomis uogomis.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Batonas6 griežinėliai
-
Pienas100 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Cinamonas1/2 arbatinio šaukštelio (maltas)
-
Druska1 žiupsnelis
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Sviestas10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite cukrų, įberkite druskos, cinamono ir išmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
-
Reklama
-
3. Į dubenį su kiaušinių mišiniu supilkite pieną ir išmaišykite.
-
4. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, supilkite sviestą ir pakaitinkite ant silpnos ugnies. Kiekvieną batono gabalėlį panardinkite į pieno mišinį ir palaikykite 15 sekundžių iš kiekvienos pusės.
-
Reklama
-
5. Sudėkite skrebučius į karštą keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių, lengvai paspausdami, apie 3-5 minutes ant silpnos ugnies. Išimkite skrebučius iš keptuvės ir nedelsdami patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama