Prancūziški mėsos suktinukai

Prancūziški mėsos suktinukai

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Suktinukus paruošti labai paprasta, tačiau jie gaunasi labai skanūs, sotūs ir tinka absoliučiai prie bet kokių garnyrų. Juos geriausia patiekti karštus. Būtinai tai padaryk! Kepimui reikėtų naudoti mėsą su riebalų sluoksniais, taip suktinukai išeis sultingesni ir neišsausės. Šiame recepte kaip įdaras buvo naudojami riešutai ir džiovintos slyvos, būtent jų dėka jie išgavo unikalų ir originalų skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    150 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Majonezas
    1 šaukštas
  • Slyvos
    1~2 vnt
  • Graikiniai riešutai
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Mėsą nuplaukite ir supjaustykite taip, kaip kepsniams. Iš karto gerai išmuškite plaktuku.
    2. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite taip, kaip kepsniams. Iš karto gerai išmuškite plaktuku.
  • Reklama
  • Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
    3. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
  • Sutepkite majonezu.
    4. Sutepkite majonezu.
  • Reklama
  • Sudėkite pjaustytas slyvas ir graikinius riešutus.
    5. Sudėkite pjaustytas slyvas ir graikinius riešutus.
  • Mėsą susukite į suktinukus, kiekvieną sutvirtinkite dantų krapštuku.
    6. Mėsą susukite į suktinukus, kiekvieną sutvirtinkite dantų krapštuku.
  • Reklama
  • Suktinukus sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus sutepkite juos majonezu.
    7. Suktinukus sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus sutepkite juos majonezu.
  • Suktinukus dėkite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
    8. Suktinukus dėkite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
  • Reklama
  • Prancūziški mėsos suktinukai yra paruošti! Gero apetito!
    9. Prancūziški mėsos suktinukai yra paruošti! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai