Prancūziški mėsos suktinukai
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Suktinukus paruošti labai paprasta, tačiau jie gaunasi labai skanūs, sotūs ir tinka absoliučiai prie bet kokių garnyrų. Juos geriausia patiekti karštus. Būtinai tai padaryk! Kepimui reikėtų naudoti mėsą su riebalų sluoksniais, taip suktinukai išeis sultingesni ir neišsausės. Šiame recepte kaip įdaras buvo naudojami riešutai ir džiovintos slyvos, būtent jų dėka jie išgavo unikalų ir originalų skonį.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Majonezas1 šaukštas
-
Slyvos1~2 vnt
-
Graikiniai riešutai1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite taip, kaip kepsniams. Iš karto gerai išmuškite plaktuku.
-
Reklama
-
3. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
-
4. Sutepkite majonezu.
-
Reklama
-
5. Sudėkite pjaustytas slyvas ir graikinius riešutus.
-
6. Mėsą susukite į suktinukus, kiekvieną sutvirtinkite dantų krapštuku.
-
Reklama
-
7. Suktinukus sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus sutepkite juos majonezu.
-
8. Suktinukus dėkite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
-
Reklama
-
9. Prancūziški mėsos suktinukai yra paruošti! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama