Pomidorų padažas iš pomidorų pastos

Pomidorų padažas iš pomidorų pastos

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
17 min.

Apie receptą

Paprastas ir skanus pomidorų padažas puikiai tiks prie kepinių, tokių kaip pica, makaronai, kebabai ar kotletai. Aš jums parodysiu, kaip iš pomidorų pastos pasigaminti pomidorų padažą. Vos pusvalandis – ir sandėlyje turite beveik 0,8 litro paruošto pomidorų padažo. Galite padaryti aštrų ar švelnesnį, galite atskiesti grietine, pridėti bet kokių prieskonių, žolelių, daržovių. Paruoštą padažą galima laikyti šaldytuve ir net valgyti su duonos rieke.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorų pasta
    380 gramų
  • Vanduo
    0.5 litro
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Granuliuotas cukrus
    4 šaukštai
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Krapai
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
  • Obuolių actas
    1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Perkelkite bet kokią pomidorų pastą į keptuvę, kurioje gaminsite.
    1. Perkelkite bet kokią pomidorų pastą į keptuvę, kurioje gaminsite.
  • Į keptuvę su pomidorų pasta supilkite vandenį ir išmaišykite. Padėkite keptuvę ant ugnies.
    2. Į keptuvę su pomidorų pasta supilkite vandenį ir išmaišykite. Padėkite keptuvę ant ugnies.
  • Reklama
  • Išmatuokite reikiamą kiekį prieskonių ir druskos: 1 arbatinį šaukštelį druskos, žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų, maltų juodųjų pipirų, ž...
    3. Išmatuokite reikiamą kiekį prieskonių ir druskos: 1 arbatinį šaukštelį druskos, žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelį cinamono ir pipirų mišinio.
  • Nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite petražoles ir krapus.
    4. Nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite petražoles ir krapus.
  • Reklama
  • Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite, galite perspausti.
    5. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite, galite perspausti.
  • Suberkite visus prieskonius į keptuvę ir pasūdykite jos turinį.
    6. Suberkite visus prieskonius į keptuvę ir pasūdykite jos turinį.
  • Reklama
  • Reguliariai maišykite šaukštu.
    7. Reguliariai maišykite šaukštu.
  • Užvirus suberkite į keptuvę susmulkintas žoleles ir česnaką.
    8. Užvirus suberkite į keptuvę susmulkintas žoleles ir česnaką.
  • Reklama
  • Virkite dar 5-10 minučių ir išjunkite ugnį, supilkite obuolių actą ir palikite padažą atvėsti.
    9. Virkite dar 5-10 minučių ir išjunkite ugnį, supilkite obuolių actą ir palikite padažą atvėsti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai