Pomidorų padažas iš pomidorų pastos
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
17 min.
Apie receptą
Paprastas ir skanus pomidorų padažas puikiai tiks prie kepinių, tokių kaip pica, makaronai, kebabai ar kotletai. Aš jums parodysiu, kaip iš pomidorų pastos pasigaminti pomidorų padažą. Vos pusvalandis – ir sandėlyje turite beveik 0,8 litro paruošto pomidorų padažo. Galite padaryti aštrų ar švelnesnį, galite atskiesti grietine, pridėti bet kokių prieskonių, žolelių, daržovių. Paruoštą padažą galima laikyti šaldytuve ir net valgyti su duonos rieke.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorų pasta380 gramų
-
Vanduo0.5 litro
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Granuliuotas cukrus4 šaukštai
-
Česnakai4~5 skiltelės
-
Krapaipagal skonį
-
Petražolėspagal skonį
-
Obuolių actas1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Perkelkite bet kokią pomidorų pastą į keptuvę, kurioje gaminsite.
-
2. Į keptuvę su pomidorų pasta supilkite vandenį ir išmaišykite. Padėkite keptuvę ant ugnies.
-
Reklama
-
3. Išmatuokite reikiamą kiekį prieskonių ir druskos: 1 arbatinį šaukštelį druskos, žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelį cinamono ir pipirų mišinio.
-
4. Nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite petražoles ir krapus.
-
Reklama
-
5. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite, galite perspausti.
-
6. Suberkite visus prieskonius į keptuvę ir pasūdykite jos turinį.
-
Reklama
-
7. Reguliariai maišykite šaukštu.
-
8. Užvirus suberkite į keptuvę susmulkintas žoleles ir česnaką.
-
Reklama
-
9. Virkite dar 5-10 minučių ir išjunkite ugnį, supilkite obuolių actą ir palikite padažą atvėsti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama