Pomidorai, įdaryti žolelėmis ir česnaku
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Žolelėmis ir česnakais įdaryti pomidorai – puikus užkandis, galintis papildyti vakarienės patiekalą ir papuošti šventinį stalą. Jis paruošiamas paprastai ir greitai, o gaunasi labai skaniai. Atkreipiu jūsų dėmesį į nuoseklų pomidorų, įdarytų žolelėmis ir česnaku, receptą. Šis įdarytų pomidorų gaminimo būdas yra gana paprastas ir ekonomiškas, nes naudojate tik lengvai prieinamus produktus ir nesugaišite daug laiko ruošdami įdarą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai6 vnt
-
Česnakai2 Skiltelės
-
Svogūnai2 vnt
-
Žalumynai10 šaukštai (krapai, petražolės, peletrūnai, salierai ir porai) Druska
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pomidorus kruopščiai nuplaukite, nupjaukite dangtelį (tam naudokite aštrų peilį). Arbatiniu šaukšteliu atsargiai nuimkite minkštimą, kad pomidorai taptų tuščiaviduriai. Viduje pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
-
2. Smulkiai supjaustykite žalumynus.
-
Reklama
-
3. Svogūną taip pat smulkiai supjaustykite. Kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Česnaką sutrinkite arba tiesiog smulkiai supjaustykite peiliu.
-
Reklama
-
5. Į susmulkintas žoleles suberkite tarkuotą česnaką ir pakepintus svogūnus, pasūdykite. Kruopščiai išmaišykite.
-
6. Gautu įdaru švelniai įdarykite pomidorus.
-
Reklama
-
7. Paruoštus įdarytus pomidorus galima papuošti žalumynais arba tiesiog uždengti anksčiau nupjautu dangteliu – bet kokiu atveju jie atrodys apetitiškai.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama