Plovas su raugintais kopūstais

Plovas su raugintais kopūstais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Originalus variantas – plovas su raugintais kopūstais, kiauliena, morkomis ir svogūnais. Tai skanu, sotu ir maistinga! Patiekalą galite patiekti pietums ar vakarienei su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis. Ryžius galima naudoti apvalius arba ilgus, man labiau patinka pirmasis variantas, nes apvalūs ryžiai suteikia patiekalui malonią minkštą tekstūrą. Truputį pakepinus raugintus kopūstus su mėsa ir daržovėmis, su ryžiais gaunasi neprilygstamas derinys. Būtinai peržiūrėkite receptą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    100 gramų
  • Kiauliena
    200 gramų
  • Morkos
    80 gramų
  • Svogūnai
    80 gramų
  • Rauginti kopūstai
    200 gramų
  • Vanduo
    1 stiklinė (250 ml)
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Morkas ir svogūnus nulupkite, daržoves supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Morkas ir svogūnus nulupkite, daržoves supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Supjaustykite kiaulieną mažais gabalėliais.
    3. Supjaustykite kiaulieną mažais gabalėliais.
  • Supjaustykite raugintus kopūstus, jei jie per ilgi.
    4. Supjaustykite raugintus kopūstus, jei jie per ilgi.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame daržoves ir mėsą – pakepiname 5 minutes, tada suberiame raugintus kopūstus, pakepiname dar 5 minutes.
    5. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame daržoves ir mėsą – pakepiname 5 minutes, tada suberiame raugintus kopūstus, pakepiname dar 5 minutes.
  • Į keptuvę suberkite porciją ryžių, įberkite druskos, pipirų, galite naudoti prieskonius.
    6. Į keptuvę suberkite porciją ryžių, įberkite druskos, pipirų, galite naudoti prieskonius.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę įpilkite vandens, viską išmaišykite ir virkite plovą po dangčiu 25 minutes. Paruoštą plovą patiekite.
    7. Tada į keptuvę įpilkite vandens, viską išmaišykite ir virkite plovą po dangčiu 25 minutes. Paruoštą plovą patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai