Plovas su raugintais kopūstais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Originalus variantas – plovas su raugintais kopūstais, kiauliena, morkomis ir svogūnais. Tai skanu, sotu ir maistinga! Patiekalą galite patiekti pietums ar vakarienei su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis. Ryžius galima naudoti apvalius arba ilgus, man labiau patinka pirmasis variantas, nes apvalūs ryžiai suteikia patiekalui malonią minkštą tekstūrą. Truputį pakepinus raugintus kopūstus su mėsa ir daržovėmis, su ryžiais gaunasi neprilygstamas derinys. Būtinai peržiūrėkite receptą!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai100 gramų
-
Kiauliena200 gramų
-
Morkos80 gramų
-
Svogūnai80 gramų
-
Rauginti kopūstai200 gramų
-
Vanduo1 stiklinė (250 ml)
-
Aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Morkas ir svogūnus nulupkite, daržoves supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite kiaulieną mažais gabalėliais.
-
4. Supjaustykite raugintus kopūstus, jei jie per ilgi.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame daržoves ir mėsą – pakepiname 5 minutes, tada suberiame raugintus kopūstus, pakepiname dar 5 minutes.
-
6. Į keptuvę suberkite porciją ryžių, įberkite druskos, pipirų, galite naudoti prieskonius.
-
Reklama
-
7. Tada į keptuvę įpilkite vandens, viską išmaišykite ir virkite plovą po dangčiu 25 minutes. Paruoštą plovą patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama