Pieninių ryžių košė su moliūgu
5 (1 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Moliūgų sezono metu šią košę verdu gana dažnai. Šiandien jums siūlau vieną iš variantų – ryžių košę su moliūgu piene. Tokia košė bus nuostabūs ir skanūs pusryčiai jums! Ryški, kvapni, vitamininga moliūgų-ryžių košė užkariaus jūsų širdį nuo pirmo šaukšto. Retas kuris atsisako tokios košės porcijos šaltą žiemos ar rudens rytą. Ji labai švelni, sultinga ir kvapni!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas500 mililitrų
-
Ryžiai100 gramų
-
Moliūgas200 gramų
-
Cukrus2~3 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Vanduo150 mililitrų
-
Sviestaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Supilkite į dubenį ir virkite arba virkite 10 minučių, kol moliūgas suminkštės.
-
4. Ryžius nuplaukite, užpilkite vandeniu, užvirkite, virkite, kol skystis išgaruos.
-
Reklama
-
5. Ryžius užpilti pienu, užvirti.
-
6. Išvirtą moliūgą sutrinkite trintuvu į tyrę.
-
Reklama
-
7. Į ryžius su pienu suberkite moliūgų tyrę, druską, cukrų ir virkite ant silpnos ugnies 10-15 min.
-
8. Patiekite košę su sviestu. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama