Pieninių ryžių košė su moliūgu

Pieninių ryžių košė su moliūgu

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Moliūgų sezono metu šią košę verdu gana dažnai. Šiandien jums siūlau vieną iš variantų – ryžių košę su moliūgu piene. Tokia košė bus nuostabūs ir skanūs pusryčiai jums! Ryški, kvapni, vitamininga moliūgų-ryžių košė užkariaus jūsų širdį nuo pirmo šaukšto. Retas kuris atsisako tokios košės porcijos šaltą žiemos ar rudens rytą. Ji labai švelni, sultinga ir kvapni!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    500 mililitrų
  • Ryžiai
    100 gramų
  • Moliūgas
    200 gramų
  • Cukrus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Vanduo
    150 mililitrų
  • Sviestas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Supilkite į dubenį ir virkite arba virkite 10 minučių, kol moliūgas suminkštės.
    3. Supilkite į dubenį ir virkite arba virkite 10 minučių, kol moliūgas suminkštės.
  • Ryžius nuplaukite, užpilkite vandeniu, užvirkite, virkite, kol skystis išgaruos.
    4. Ryžius nuplaukite, užpilkite vandeniu, užvirkite, virkite, kol skystis išgaruos.
  • Reklama
  • Ryžius užpilti pienu, užvirti.
    5. Ryžius užpilti pienu, užvirti.
  • Išvirtą moliūgą sutrinkite trintuvu į tyrę.
    6. Išvirtą moliūgą sutrinkite trintuvu į tyrę.
  • Reklama
  • Į ryžius su pienu suberkite moliūgų tyrę, druską, cukrų ir virkite ant silpnos ugnies 10-15 min.
    7. Į ryžius su pienu suberkite moliūgų tyrę, druską, cukrų ir virkite ant silpnos ugnies 10-15 min.
  • Patiekite košę su sviestu. Skanaus!
    8. Patiekite košę su sviestu. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai