Picos mėsainis

Picos mėsainis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Kas nutinka sukryžiavus picą ir mėsainį? Gaunasi labai originalus picos mėsainis – išoriškai nesiskiriantis nuo amerikietiško mėsainio, skonis labai primena itališką picą. Skanus! Hamburgeriai yra mano silpnybė. Jų ruošimą vertinu taip pat, kaip ir kitų visaverčių antrųjų patiekalų ruošimą. Man mėsainis – ne sumuštinis, o visavertis antras patiekalas. Meksikietiška tortilija nelaikoma sumuštiniu, tad kodėl amerikietiški mėsainiai diskriminuojami? Vienas iš mano naujausių ingredientų yra picos mėsainis. Ingredientai – kaip picai, išvaizda – kaip mėsainis. Labai patrauklus dalykas. Žinoma, kaloringas, bet beprotiškai skanus.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    450 gramų
  • Itališki prieskoniai
    Pagal skonį
  • Mocarela
    8 griežinėliai
  • Marinara
    8 šaukštai
  • Parmezanas tarkuotas
    pagal skonį
  • Mėsainių bandelės
    4 vnt
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt
  • Saldžioji paprika
    1 vnt
  • Alyvuogės
    50 gramų
  • Grybai
    50 gramų
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Pepperoni dešra
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Faršą išminkykite rankomis, pagardinkite druska, pipirais ir itališkais prieskoniais.
    1. Faršą išminkykite rankomis, pagardinkite druska, pipirais ir itališkais prieskoniais.
  • Iš faršo formuojame kotletus mėsainiams.
    2. Iš faršo formuojame kotletus mėsainiams.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, ant vidutinės ugnies apkepkite kotletus, kol iškeps. Pirmas 4-5 minutes vienoje pusėje.
    3. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, ant vidutinės ugnies apkepkite kotletus, kol iškeps. Pirmas 4-5 minutes vienoje pusėje.
  • Tada dar 2-3 minutes kitoje pusėje.
    4. Tada dar 2-3 minutes kitoje pusėje.
  • Reklama
  • Dabar judėkime greitai. Nekeldami keptuvės nuo ugnies, ant beveik paruošto kotleto uždėkite sūrio (mocarelos) gabalėlį ir šiek tiek peppe...
    5. Dabar judėkime greitai. Nekeldami keptuvės nuo ugnies, ant beveik paruošto kotleto uždėkite sūrio (mocarelos) gabalėlį ir šiek tiek pepperoni dešrelės.
  • Tada išdėliokite keletą plonais griežinėliais pjaustytų svogūnų, grybų, alyvuogių ir paprikų.
    6. Tada išdėliokite keletą plonais griežinėliais pjaustytų svogūnų, grybų, alyvuogių ir paprikų.
  • Reklama
  • Aptepkite marinara padažu.
    7. Aptepkite marinara padažu.
  • Ant viršaus uždėkite kitą sūrio griežinėlį.
    8. Ant viršaus uždėkite kitą sūrio griežinėlį.
  • Reklama
  • Uždenkite dangčiu (arba, kaip aš, kita keptuve) ir kepkite dar 1 minutę, kol išsilydys sūris.
    9. Uždenkite dangčiu (arba, kaip aš, kita keptuve) ir kepkite dar 1 minutę, kol išsilydys sūris.
  • Kai sūris gražiai išsilydys, nukelkite nuo ugnies.
    10. Kai sūris gražiai išsilydys, nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Lengvai paskrudinkite mėsainių bandeles iš abiejų pusių.
    11. Lengvai paskrudinkite mėsainių bandeles iš abiejų pusių.
  • Kiekvieną bandelę lengvai patepkite padažu ir pabarstykite tarkuotu parmezanu.
    12. Kiekvieną bandelę lengvai patepkite padažu ir pabarstykite tarkuotu parmezanu.
  • Bandelės paruoštos, įdaras paruoštas - belieka tik pritvirtinti įdarą tarp dviejų bandelių.
    13. Bandelės paruoštos, įdaras paruoštas - belieka tik pritvirtinti įdarą tarp dviejų bandelių.
  • Reklama
  • Picos mėsainis paruoštas!
    14. Picos mėsainis paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai