Paprikos, įdarytos varške ir žolelėmis

Paprikos, įdarytos varške ir žolelėmis

5 (1 įvertinimai)

4-6

Porcijos

6 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Paprikos, įdarytos varške ir žolelėmis – labai gražus patiekalas. Šiam patiekalui būtinai naudokite saldžiąsias paprikas, kad nebūtų kartaus skonio. Majonezo, česnako, žolelių derinys suteikia varškei labai pikantišką skonį. Vietoj varškės galite naudoti sūrį. Įdarytą pipirą palikite šaldytuve 6 valandoms, kad varškės skonis susimaišytų, įsigertų. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saldžiosios paprikos
    3 vnt
  • Varškė
    100 gramų
  • Majonezas
    50 gramų
  • Graikiniai riešutai
    1/2 puodelio
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Krūva krapų
    1 vnt
  • Krūva petražolių
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Kaip pagaminti
  • Išvalykite paprikas.
    1. Išvalykite paprikas.
  • Blenderiu sutrinkite varškę.
    2. Blenderiu sutrinkite varškę.
  • Varškę sumaišykite su žolelėmis, tarkuotais riešutais, majonezu, česnaku, druska.
    3. Varškę sumaišykite su žolelėmis, tarkuotais riešutais, majonezu, česnaku, druska.
  • Paprikas įdarykite varške.
    4. Paprikas įdarykite varške.
  • Papriką suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 6 valandoms.
    5. Papriką suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 6 valandoms.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai