Paprikos įdarytos daržovėmis

Paprikos įdarytos daržovėmis

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kai parduotuvių lentynose pasirodo ryškios ir gražios paprikos, iš jų ko nors nepadaryti būtų nusikaltimas. Siūlau receptą, kaip pasigaminti daržovėmis įdarytas paprikas. Patiekalas pilnas vitaminų, sveikas ir labai skanus. Puikiai tiks tiek šventiniam stalui, tiek susibūrimams lauke. Išvaizda patiekalas yra labai įspūdingas dėl pačios gamtos ryškių spalvų. Įdarui galite naudoti ne tik tas daržoves, kurios yra recepte, bet ir bet kokias kitas savo nuožiūra.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saldžiosios paprikos
    1 kilogramas
  • Morkos
    0,5 kilogramo
  • Svogūnas
    300 gramų
  • Petražolių šaknys
    1 vnt
  • Salierų šaknys
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Saulėgrąžų aliejus
    pagal skonį
  • Petražolės
    pagal skonį
  • Krapai
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nupjaukite paprikų viršutinę dalį (ji bus už dangčio). Atsargiai išpjaukite sėklas, kad nepažeistumėte odos vientisumo.
    1. Nupjaukite paprikų viršutinę dalį (ji bus už dangčio). Atsargiai išpjaukite sėklas, kad nepažeistumėte odos vientisumo.
  • Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite. Po to nuluptas paprikas dviem minutėms dedame į vidų, o tada iškart perkeliame į sietelį.
    2. Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite. Po to nuluptas paprikas dviem minutėms dedame į vidų, o tada iškart perkeliame į sietelį.
  • Reklama
  • Visas daržoves ir žalumynus nuplauname ir nulupame, morkas sutarkuojame, svogūną ir petražolių šaknį su salierais supjaustome kubeliais, ...
    3. Visas daržoves ir žalumynus nuplauname ir nulupame, morkas sutarkuojame, svogūną ir petražolių šaknį su salierais supjaustome kubeliais, žalumynus susmulkiname.
  • Keptuvėje pirmiausia pakepinkite petražolių šaknį ir salierą, tada suberkite svogūną ir morką. Pačioje pabaigoje suberkite žoleles, drusk...
    4. Keptuvėje pirmiausia pakepinkite petražolių šaknį ir salierą, tada suberkite svogūną ir morką. Pačioje pabaigoje suberkite žoleles, druską ir pipirus.
  • Reklama
  • Paruoštas paprikas įdarykite gautu įdaru ir sudėkite į kepimo formą. Atskirame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą ir įpilkite šiek tiek ...
    5. Paruoštas paprikas įdarykite gautu įdaru ir sudėkite į kepimo formą. Atskirame dubenyje sumaišykite pomidorų pastą ir įpilkite šiek tiek vandens, išmaišykite ir supilkite formą su paprikomis.
  • Paprikas pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite, kol suminkštės (30-45 min.).
    6. Paprikas pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite, kol suminkštės (30-45 min.).
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai