Paprasčiausias ir skaniausias varškės apkepas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Varškės apkepas idealiai tinka pusryčiams, sveikam popietės užkandžiui ar desertui prie arbatos tiek vaikams, tiek suaugusiems. Norite išmokti jį greitai ir lengvai pasigaminti? Tuomet įsiminkite šį receptą! Norėčiau pasidalinti su jumis puikiu būdu, kaip pasigaminti paprasčiausią ir skaniausią apkepą. Tai klasikinis, paprastas receptas be jokių priedų, bet jei norite, galite įdėti, pavyzdžiui, razinų, džiovintų abrikosų ar cukruotų vaisių. Patiekite apkepą šiltą arba visiškai atvėsusį, užpiltą kondensuotu pienu, uogiene, grietine ir pan.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė1 kilogramas
-
Kiaušinis6 vnt
-
Manų kruopos5 šaukštai (be kaupo)
-
Vanilinis cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 puodelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nedelsdami įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių. Plakite baltymus iki standžių putų.
-
2. Sumaišykite trynius su cukrumi atskirame dubenyje ir plakite porą minučių.
-
Reklama
-
3. Į trynius įmaišykite varškę, vanilinį cukrų ir manų kruopas.
-
4. Toliau plakite, kol masė taps vientisa.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite su išplaktais kiaušinių baltymais ir švelniai išmaišykite. Tešla turi likti puri.
-
6. Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite manų kruopomis (galite iškloti kepimo popieriumi). Paskleiskite varškės mišinį ir išlyginkite. Pašaukite į orkaitę.
-
Reklama
-
7. Kepkite apie valandą, kol plutelė taps skani. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama