Paprasčiausias ir skaniausias varškės apkepas

Paprasčiausias ir skaniausias varškės apkepas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Varškės apkepas idealiai tinka pusryčiams, sveikam popietės užkandžiui ar desertui prie arbatos tiek vaikams, tiek suaugusiems. Norite išmokti jį greitai ir lengvai pasigaminti? Tuomet įsiminkite šį receptą! Norėčiau pasidalinti su jumis puikiu būdu, kaip pasigaminti paprasčiausią ir skaniausią apkepą. Tai klasikinis, paprastas receptas be jokių priedų, bet jei norite, galite įdėti, pavyzdžiui, razinų, džiovintų abrikosų ar cukruotų vaisių. Patiekite apkepą šiltą arba visiškai atvėsusį, užpiltą kondensuotu pienu, uogiene, grietine ir pan.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    1 kilogramas
  • Kiaušinis
    6 vnt
  • Manų kruopos
    5 šaukštai (be kaupo)
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 puodelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių. Plakite baltymus iki standžių putų.
    1. Nedelsdami įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Atsargiai atskirkite baltymus nuo trynių. Plakite baltymus iki standžių putų.
  • Sumaišykite trynius su cukrumi atskirame dubenyje ir plakite porą minučių.
    2. Sumaišykite trynius su cukrumi atskirame dubenyje ir plakite porą minučių.
  • Reklama
  • Į trynius įmaišykite varškę, vanilinį cukrų ir manų kruopas.
    3. Į trynius įmaišykite varškę, vanilinį cukrų ir manų kruopas.
  • Toliau plakite, kol masė taps vientisa.
    4. Toliau plakite, kol masė taps vientisa.
  • Reklama
  • Sumaišykite su išplaktais kiaušinių baltymais ir švelniai išmaišykite. Tešla turi likti puri.
    5. Sumaišykite su išplaktais kiaušinių baltymais ir švelniai išmaišykite. Tešla turi likti puri.
  • Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite manų kruopomis (galite iškloti kepimo popieriumi). Paskleiskite varškės mišinį ir išlyginki...
    6. Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite manų kruopomis (galite iškloti kepimo popieriumi). Paskleiskite varškės mišinį ir išlyginkite. Pašaukite į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite apie valandą, kol plutelė taps skani. Skanaus!
    7. Kepkite apie valandą, kol plutelė taps skani. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai