Omletas su varške ir raudona žuvimi
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 40 min.
Apie receptą
Ką aš tikrai mėgstu ir esu pasiruošęs valgyti bent kasdien, tai raudona sūdyta žuvis. Tinka prie įvairių užkandžių, salotų ir pagrindinių patiekalų. Šiandien daugiausia dėmesio skirsime šventinei versijai. Jei ieškote originalaus užkandžio, jums bus įdomu išmokti pasigaminti omletą su varške ir raudona žuvimi. Tai vyniotinis, kuris patiekimui supjaustomas gabalėliais. Ingredientų derinys įdare yra patikrintas laiko. Omletas taps išoriniu apvalkalu, o ne įprastu lavašu.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Majonezas100 gramų
-
Sūdyta raudona žuvis200 gramų
-
Varškė100 gramų
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Kvietiniai miltai1 šaukštas
-
Aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite omletą. Majonezą išplakti su kiaušiniais.
-
2. Tada suberkite miltus. Užmaišykite tirštą tešlą.
-
Reklama
-
3. Tešlą supilti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir išlyginti.
-
4. Omletą kepkite 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
-
Reklama
-
5. Kol omletas kepa, raudoną žuvį supjaustykite juostelėmis.
-
6. Iškepusį omletą patepkite varške, o ant viršaus paskleiskite žuvies filė.
-
Reklama
-
7. Tada susukite ir įvyniokite į maistinę plėvelę.
-
8. Po 1 valandos užkandis bus paruoštas. Supjaustykite vyniotinį ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama