Omletas orkaitėje formelėse

Omletas orkaitėje formelėse

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Net ir įprastą orkaitėje keptą omletą galima gražiai patiekti ir paįvairinti įvairių priedų pagalba. Siūlau variantą su sūriu, dešra ir svogūnų laiškais. Toks omletas bus puikūs pusryčiai ar popietės užkandis visai šeimai. Galite pasiimti su savimi į darbą arba į lauką. Galite naudoti bet kokią dešrą arba pakeisti virta vištiena, kalakutiena ir šonine.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Grietinėlė
    70 mililitrų (10
  • Dešra
    100 gramų
  • Svogūnų laiškai
    10 gramų
  • Sūris
    50 gramų (kietas)
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus omletui. Nuplaukite svogūnų laiškus ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus omletui. Nuplaukite svogūnų laiškus ir nusausinkite.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę, druską, pipirus ir išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę, druską, pipirus ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite dešrą ir sudėkite į kiaušinių masę.
    3. Smulkiai supjaustykite dešrą ir sudėkite į kiaušinių masę.
  • Įdėkite smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų ir žolelių.
    4. Įdėkite smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų ir žolelių.
  • Reklama
  • Kietąjį sūrį sutarkuokite ir sudėkite į dubenį su kiaušiniais, dešra ir svogūnais. Viską gerai išmaišyti.
    5. Kietąjį sūrį sutarkuokite ir sudėkite į dubenį su kiaušiniais, dešra ir svogūnais. Viską gerai išmaišyti.
  • Kiaušinių masę supilkite į silikonines formeles.
    6. Kiaušinių masę supilkite į silikonines formeles.
  • Reklama
  • Omleto formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol iškeps ir taps auksinės rudos spalvos. L...
    7. Omleto formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol iškeps ir taps auksinės rudos spalvos. Leiskite omletui atvėsti iki šiltos būsenos, išimkite ir patiekite.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai