Omletas orkaitėje formelėse
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Net ir įprastą orkaitėje keptą omletą galima gražiai patiekti ir paįvairinti įvairių priedų pagalba. Siūlau variantą su sūriu, dešra ir svogūnų laiškais. Toks omletas bus puikūs pusryčiai ar popietės užkandis visai šeimai. Galite pasiimti su savimi į darbą arba į lauką. Galite naudoti bet kokią dešrą arba pakeisti virta vištiena, kalakutiena ir šonine.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Grietinėlė70 mililitrų (10
-
Dešra100 gramų
-
Svogūnų laiškai10 gramų
-
Sūris50 gramų (kietas)
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus omletui. Nuplaukite svogūnų laiškus ir nusausinkite.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite grietinėlę, druską, pipirus ir išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite dešrą ir sudėkite į kiaušinių masę.
-
4. Įdėkite smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų ir žolelių.
-
Reklama
-
5. Kietąjį sūrį sutarkuokite ir sudėkite į dubenį su kiaušiniais, dešra ir svogūnais. Viską gerai išmaišyti.
-
6. Kiaušinių masę supilkite į silikonines formeles.
-
Reklama
-
7. Omleto formą pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol iškeps ir taps auksinės rudos spalvos. Leiskite omletui atvėsti iki šiltos būsenos, išimkite ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama