Olivier su alyvuogėmis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Net ir paprastos Olivier salotos gali sužibėti naujomis spalvomis ir tapti pikantiškomis, jei pridėsite tik vieną ingredientą – alyvuoges. Kad salotos atskleistų visus skonius ir vienas ingredientas neužgožtų kito, jas reikia supjaustyti vienodo dydžio. O kadangi į salotas dedama konservuotų žirnelių, griežinėliai neturėtų būti didesni už jį. Salotas geriausia pasūdyti ir pagardinti prieš pat patiekiant, kad nenuvarvėtų. Visiškai įmanoma šviežią agurką pakeisti marinuotu ar lengvai sūdytu, o dešrą – virta mėsa ar kumpiu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės2 vnt (didelės)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Virta dešra100 gramų
-
Konservuoti žirneliai2 šaukštai
-
Alyvuogės80 gramų
-
Majonezas80 gramų
-
Svogūnų laiškai40 gramų
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Šviežias agurkas1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus ir daržoves.
-
2. Bulves ir kiaušinius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite.
-
Reklama
-
3. Agurką supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
-
4. Kiaušinius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį su agurkais.
-
Reklama
-
5. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir žoleles, sudėkite į dubenį.
-
6. Alyvuoges supjaustykite gabalėliais ir kartu su žirneliais sudėkite į salotas.
-
Reklama
-
7. Dešrą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotas.
-
8. Išvirtas bulves supjaustykite kubeliais ir taip pat sudėkite į salotas. Viską išmaišyti, sudėti į salotų dubenį arba į lėkštes porcijomis, užpilti majonezo.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama