Olivier su alyvuogėmis

Olivier su alyvuogėmis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Net ir paprastos Olivier salotos gali sužibėti naujomis spalvomis ir tapti pikantiškomis, jei pridėsite tik vieną ingredientą – alyvuoges. Kad salotos atskleistų visus skonius ir vienas ingredientas neužgožtų kito, jas reikia supjaustyti vienodo dydžio. O kadangi į salotas dedama konservuotų žirnelių, griežinėliai neturėtų būti didesni už jį. Salotas geriausia pasūdyti ir pagardinti prieš pat patiekiant, kad nenuvarvėtų. Visiškai įmanoma šviežią agurką pakeisti marinuotu ar lengvai sūdytu, o dešrą – virta mėsa ar kumpiu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2 vnt (didelės)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Virta dešra
    100 gramų
  • Konservuoti žirneliai
    2 šaukštai
  • Alyvuogės
    80 gramų
  • Majonezas
    80 gramų
  • Svogūnų laiškai
    40 gramų
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Šviežias agurkas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus ir daržoves.
    1. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus ir daržoves.
  • Bulves ir kiaušinius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite.
    2. Bulves ir kiaušinius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite.
  • Reklama
  • Agurką supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
    3. Agurką supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.
  • Kiaušinius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį su agurkais.
    4. Kiaušinius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį su agurkais.
  • Reklama
  • Susmulkinkite svogūnų laiškus ir žoleles, sudėkite į dubenį.
    5. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir žoleles, sudėkite į dubenį.
  • Alyvuoges supjaustykite gabalėliais ir kartu su žirneliais sudėkite į salotas.
    6. Alyvuoges supjaustykite gabalėliais ir kartu su žirneliais sudėkite į salotas.
  • Reklama
  • Dešrą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotas.
    7. Dešrą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotas.
  • Išvirtas bulves supjaustykite kubeliais ir taip pat sudėkite į salotas. Viską išmaišyti, sudėti į salotų dubenį arba į lėkštes porcijomis...
    8. Išvirtas bulves supjaustykite kubeliais ir taip pat sudėkite į salotas. Viską išmaišyti, sudėti į salotų dubenį arba į lėkštes porcijomis, užpilti majonezo.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai