Obuolių uogienės pyragas

Obuolių uogienės pyragas

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai greitas, paprastas ir skanus pyragas su obuolių uogiene – puikus pasirinkimas saldžiai arbatai vaikams ir suaugusiems. Ar jums patinka kepti be vargo? Šis paprastas obuolių pyrago receptas nereikalauja jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių, net pradedantysis gali lengvai jį pakartoti. Tešla visada gaunasi tobula, o visas paruošiamasis etapas trunka ne ilgiau kaip 15 minučių. Tokiais kepiniais galite palepinti savo šeimą ir svečius, kai neturite laiko ar galimybių ruošti kulinarinių šedevrų.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Margarinas
    250 gramų
  • Miltai
    4 stiklinės
  • Kukurūzų krakmolas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Obuolių uogienė
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į gilų dubenį persijokite miltus su žiupsneliu druskos. Jei norite, taip pat galite pridėti vanilino.
    1. Į gilų dubenį persijokite miltus su žiupsneliu druskos. Jei norite, taip pat galite pridėti vanilino.
  • Būtinai įdėkite sodos arba kepimo miltelių.
    2. Būtinai įdėkite sodos arba kepimo miltelių.
  • Reklama
  • Toliau suberkite krakmolą ir cukrų.
    3. Toliau suberkite krakmolą ir cukrų.
  • Tiesą sakant, čia yra visi sausieji ingredientai. Kruopščiai sumaišykite juos šaukštu. Obuolių uogienės pyrago recepte taip pat galite na...
    4. Tiesą sakant, čia yra visi sausieji ingredientai. Kruopščiai sumaišykite juos šaukštu. Obuolių uogienės pyrago recepte taip pat galite naudoti žiupsnelį cinamono arba citrusinių vaisių žievelės.
  • Reklama
  • Šaldytą margariną ar sviestą sutarkuokite arba peiliu susmulkinkite į smulkius trupinius.
    5. Šaldytą margariną ar sviestą sutarkuokite arba peiliu susmulkinkite į smulkius trupinius.
  • Visą dubenėlio turinį aktyviai išmaišykite rankomis, kad masė būtų vienalytė. Štai viskas, tešla paruošta!
    6. Visą dubenėlio turinį aktyviai išmaišykite rankomis, kad masė būtų vienalytė. Štai viskas, tešla paruošta!
  • Reklama
  • Dabar apie 2/3 tešlos perkelkite į orkaitei atsparų indą, lengvai pateptą riebalais arba išklotą popieriumi.
    7. Dabar apie 2/3 tešlos perkelkite į orkaitei atsparų indą, lengvai pateptą riebalais arba išklotą popieriumi.
  • Įdarą dėkite norimą kiekį. Geriau palikite šiek tiek tuščios vietos aplink kraštus: tada pyragas su obuolių uogiene bus traškus.
    8. Įdarą dėkite norimą kiekį. Geriau palikite šiek tiek tuščios vietos aplink kraštus: tada pyragas su obuolių uogiene bus traškus.
  • Reklama
  • Lieka tik paskleisti likusią tešlą ant viršaus ir dėti formą į įkaitintą orkaitę.
    9. Lieka tik paskleisti likusią tešlą ant viršaus ir dėti formą į įkaitintą orkaitę.
  • Štai visas neįtikėtinai paprastas variantas, kaip pasigaminti pyragą su obuolių uogiene. Kai viršus taps aukso rudos spalvos, galite išim...
    10. Štai visas neįtikėtinai paprastas variantas, kaip pasigaminti pyragą su obuolių uogiene. Kai viršus taps aukso rudos spalvos, galite išimti formą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai