Naminis obuolių marmeladas be cukraus

Naminis obuolių marmeladas be cukraus

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Šiandien turiu nuostabų sveikų saldumynų, kuriuose nėra nė gramo cukraus, receptą - tai naminis obuolių marmeladas. Tai lengva paruošti, tačiau tai užtrunka. Naminį obuolių marmeladą be cukraus pasigaminti labai paprasta, svarbiausia turėti noro ir laisvo laiko, viskas pavyks, jei laikysitės nuoseklių recepto rekomendacijų.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    1 kilogramas (svoris nuluptų ir išvalytų obuolių)
  • Vanduo
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite obuolius.
    1. Paruoškite obuolius.
  • Obuolius nuplaukite, išimkite šerdį ir supjaustykite. Galite sumalti mėsmale arba supjaustyti gabalėliais.
    2. Obuolius nuplaukite, išimkite šerdį ir supjaustykite. Galite sumalti mėsmale arba supjaustyti gabalėliais.
  • Reklama
  • Susmulkintus obuolius sudėkite į storadugnį puodą. Šiek tiek pašildykite obuolius ant ugnies, kol jie suminkštės.
    3. Susmulkintus obuolius sudėkite į storadugnį puodą. Šiek tiek pašildykite obuolius ant ugnies, kol jie suminkštės.
  • Obuolius sutrinkite trintuvu, uždėkite ant silpnos ugnies, virkite 2-3 valandas, kol sutirštės. Nepamirškite maišyti, kad obuoliai neprid...
    4. Obuolius sutrinkite trintuvu, uždėkite ant silpnos ugnies, virkite 2-3 valandas, kol sutirštės. Nepamirškite maišyti, kad obuoliai nepridegtų. Jei obuoliai pridegė, galite įpilti šiek tiek vandens.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Jei nesate tikri dėl savo popieriaus, galite lengvai sutepti augaliniu aliejumi be kvapo. Išvi...
    5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Jei nesate tikri dėl savo popieriaus, galite lengvai sutepti augaliniu aliejumi be kvapo. Išvirtą obuolių mišinį dėkite ant kepimo skardos ir gerai išlyginkite, ne daugiau kaip 8 mm storio. Pasistenkite, kad masė pasiskirstytų tolygiai. Įdėkite į orkaitę ant žemiausio karščio, šiek tiek atidarę dureles. Džiovinkite 2-3 valandas, laikas nuo laiko stebėdami procesą.
  • Paruoštas marmeladas neturėtų prilipti prie rankų.
    6. Paruoštas marmeladas neturėtų prilipti prie rankų.
  • Reklama
  • Apverskite marmelado lakštą ant kito kepimo popieriaus.
    7. Apverskite marmelado lakštą ant kito kepimo popieriaus.
  • Ant viršaus uždėkite drėgną skudurėlį, kad marmeladą būtų galima lengvai atskirti nuo popieriaus.
    8. Ant viršaus uždėkite drėgną skudurėlį, kad marmeladą būtų galima lengvai atskirti nuo popieriaus.
  • Reklama
  • Po 5 minučių popierių galima lengvai nuimti.
    9. Po 5 minučių popierių galima lengvai nuimti.
  • Supjaustykite marmeladą juostelėmis ir susukite į ritinėlius.
    10. Supjaustykite marmeladą juostelėmis ir susukite į ritinėlius.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai