Naminiai vištienos grynuoliai

Naminiai vištienos grynuoliai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ar jums patinka McDonald's grynuoliai? Tada jums tereikia sužinoti, kaip namuose pasigaminti vištienos grynuolius, jie nesiskiria skoniu, yra sultingi ir traškūs tuo pačiu metu! Tokį patiekalą labai sunku pavadinti sveiku, greičiau atvirkščiai. Bet jis toks skanus, kad negalite atsispirti jo gaminimui! Sultinga vištiena, traški plutelė – ir visa tai jūsų namuose, o ne „McDonald's“. Šis receptas išmokys du kepimo būdus: su kukurūzų dribsniais ir bulvių traškučiais. Priklausomai nuo jūsų skonio, šį patiekalą galite patiekti su kečupu ar bet kokiu kitu padažu. Būtinai išbandykite!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    1 kilogramas
  • Miltai
    100 gramų
  • Džiūvėsėliai
    100~150 gramų
  • Kukurūzų dribsniai
    100 gramų
  • Bulvių traškučiai
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    5 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1~1,5 litro
  • Ciberžolė
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė supjaustykite maždaug 4 cm storio griežinėliais. Druskos, pipirų ir išmaišykite. Kukurūzų dribsnius sutrinkite trintuvu ar...
    1. Vištienos filė supjaustykite maždaug 4 cm storio griežinėliais. Druskos, pipirų ir išmaišykite. Kukurūzų dribsnius sutrinkite trintuvu arba kočėlu. Taip pat susmulkinkite bulvių traškučius.
  • Pirmajam kepimo variantui sumaišykite pusę džiūvėsėlių, dribsnių ir ciberžolės, o antrajam variantui sumaišykite džiūvėsėlius ir traškuči...
    2. Pirmajam kepimo variantui sumaišykite pusę džiūvėsėlių, dribsnių ir ciberžolės, o antrajam variantui sumaišykite džiūvėsėlius ir traškučius. Vištienos gabalėlį apvoliokite miltuose, tada įmerkite į lengvai su druska suplaktą kiaušinį ir apvoliokite dribsnių ar bulvių traškučių mišinyje.
  • Reklama
  • Kai visi gabalėliai apvolioti, pradėkite kepti. Sudėkite grynuolius į verdantį saulėgrąžų aliejų, kol jis visiškai juos padengs. Kepkite ...
    3. Kai visi gabalėliai apvolioti, pradėkite kepti. Sudėkite grynuolius į verdantį saulėgrąžų aliejų, kol jis visiškai juos padengs. Kepkite iki ryškiai auksinės rudos spalvos.
  • Paruoštus grynuolius dėkite ant popierinio rankšluosčio.
    4. Paruoštus grynuolius dėkite ant popierinio rankšluosčio.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    5. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai