Naminės dešrelės be žarnų
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Noriu pasidalinti naminių dešrelių be žarnų receptu visoms progoms! Stebėkite ir užsirašykite! Norėdami paruošti namines dešreles be žarnų, mums reikės folijos, kurioje iš tikrųjų kepsime dešreles. Aš naudojau mišrią maltą mėsą, bet galite naudoti tiesiog kiaulieną, bet ji bus riebi ir joje taip pat bus taukų: tad nepamirškite to. Pažvelkime į žemiau pateiktą receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1~1,5 kilogramo
-
Česnakas4~5 skiltelės
-
Lašiniai300 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą ir lašinius reikia supjaustyti mažais gabalėliais (kuo mažesni, tuo geriau).
-
2. Smulkiai supjaustykite česnaką, sudėkite į mėsą, įberkite druskos, pipirų ir pabarstykite prieskoniais.
-
Reklama
-
3. Toliau reikia užpilti vandeniu ir kruopščiai išmaišyti maltą mėsą. Iš maltos mėsos suformuokite dešreles ir sudėkite ant folijos lakštų, suteptų augaliniu aliejumi.
-
4. Dešreles sandariai susukite į foliją (kaip saldainius). Kiekvieną iš jų pradurkite adata. Sudėkite į kepimo maišelį.
-
Reklama
-
5. Kepkite iki 170–180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35–45 minutes. Toliau iš rankovės išimame dešreles, išskleidžiame foliją ir vėl dedame į orkaitę kepti dar 10 minučių. Dešrelės taps gražios ir tankios. Leiskite joms atvėsti.
-
6. Štai kaip jos atrodo supjaustytos.
-
Reklama
-
7. Naminės dešrelės yra paruoštos. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama