Naminė vištienos dešra su želatina
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
7 val.
Apie receptą
Naminė dešra yra daug skanesnė ir sveikesnė nei parduotuvėje. Ir jei dešra pagaminta iš vištienos, su paprika ir prieskoniais, tai tiesiog nustabaus skonio. Naminė vištienos dešra su želatina labai skani. Naminiai dešrai tinka net vištienos krūtinėlė, bet tada geriau įdėti truputį lašinių, kad dešra būtų sultingesnė. Į dešrą galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį. Jei nėra džiovinto česnako, įdėkite įprastą, tarkuotą ant smulkios trintuvės. Jei neturite kepimo rankovės, dešra suvyniokite į foliją keliais sluoksniais, kad neliktų skylių.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena500 gramų (filė)
-
Česnakai1/2 šaukštelio (džiovinto)
-
Juodieji pipirai1/4 šaukštelio
-
Paprika1/2 šaukštelio (džiovinta)
-
Kalendra1/4 šaukštelio (maltos)
-
Želatina10 gramų
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia naminei vištienos dešrai su želatina pasigaminti.
-
2. Nuplaukite vištienos filė, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Į filė įdėkite sauso česnako ir maltos kalendros.
-
4. Viską pagardinkite druska ir pipirais.
-
Reklama
-
5. Į vištieną įdėkite sausos paprikos.
-
6. Želatiną supilkite į dubenį su susmulkinta filė ir prieskoniais.
-
Reklama
-
7. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
8. Iš vištienos masės suformuokite dešrą ir apvyniokite ją kepimo rankovėje.
-
Reklama
-
9. Vištienos dešrą suvyniokite į foliją ir įdėkite formą. Į dugną įpilkite šiek tiek vandens.
-
10. Įdėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 60 minučių. Išimkite kepimo indą iš orkaitės, visiškai atvėsinkite ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms sustingti.
-
Reklama
-
11. Praejus minėtam laikui dešra yra paruošta. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama