Naminė varškė
5 (2 įvertinimai)
2-3 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Varškė iš pieno ir kefyro nėra sausa ir labai minkšta. Tai lengva paruošti! Galite patiekti tokią, kokia yra, arba naudoti gaminant sūrio pyragus, troškinius, desertus, pudingus. Receptas negali būti lengvesnis! Skani, švelni varškė su dviem ingredientais. Būtinai gaminkite maistą, aš tikiu, kad jums ir jūsų vaikams tai patiks! Kuo ilgiau varškė filtruojama, tuo ji būna sausesnė.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pienas1 litras
-
Kefyras1 litras
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norint paruošti skanią naminę varškę, mums reikia tik 2 ingredientų. Mano pienas ir kefyras, iš parduotuvės, vidutinio riebumo.
-
2. Į puodą supilkite pieną ir užvirinkite. Nedelsiant nukelkite nuo viryklės.
-
Reklama
-
3. Kefyrą iš karto supilkite į karštą pieną ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti.
-
4. Pasibaigus laikui, puode bus aiškiai matomos išrūgos ir varškė.
-
Reklama
-
5. Sietą išklokite marle 4-6 sluoksniais.
-
6. Atsargiai išpilkite visą turinį, palikite 4-6 valandoms arba padėkite į šaldytuvą, kol nutekės visos išrūgos.
-
Reklama
-
7. Praėjus laikui, mūsų skani varškė yra paruošta!
-
8. Išėjo 400 gramų švelnios varškės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama