Moliūgų sultys su džiovintais abrikosais žiemai
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Dalinuosi paprastų ir gardžių moliūgų ir džiovintų abrikosų sulčių receptu. Gėrimas saldus, tirštas ir nepaprastai gardus! Žemiau išsamiau paaiškinsiu, kaip pasigaminti moliūgų ir džiovintų abrikosų sulčių žiemai. Rekomenduoju cukrų berti palaipsniui. Pradėkite nuo 100 gramų, išmaišykite ir paragaukite. Jei mėgstate saldesnius gėrimus, pilkite visą recepte nurodytą kiekį. Nuostabu žiemą atidaryti stiklainį ir mėgautis šių gyvybingų, vitaminų gausių sulčių skoniu!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Moliūgas300 gramų
-
Vanduo1.5 litro
-
Cukrus100~200 gramų
-
Citrinų rūgštis0,5~1 arbatinis šaukštelis
-
Džiovinti abrikosai100~150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. -
2. Moliūgą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. -
Reklama
-
3. Sudėkite nuplautus džiovintus abrikosus. Didesnius abrikosus galima perpjauti per pusę. -
4. Įpilkite vandens ir užvirinkite. Virkite moliūgą ant silpnos ugnies, kol suminkštės. -
Reklama
-
5. Moliūgą sutrinkite trintuvu. Vandens nenupilkite. -
6. Įberkite cukraus ir citrinos rūgšties. Užvirinkite sultis ir virkite ant silpnos ugnies 2–4 minutes. -
Reklama
-
7. Supilkite sultis į švarius, iš anksto sterilizuotus stiklainius. Apverskite stiklainį dangteliu žemyn, apvyniokite jį šiltoje vietoje ir palikite, kol visiškai atvės. -
8. Moliūgų sultys su džiovintais abrikosais yra paruoštos!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















