Moliūgų sriuba su rūkyta mėsa
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šiandien siūlau išsivirti labai skanią, ryškią ir kvapnią moliūgų sriubą su rūkyta mėsa, kuri paįvairins jūsų kasdienį meniu. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norėdami paruošti moliūgų sriubą su rūkyta mėsa, jums reikės mažiausiai paprastų ir prieinamų ingredientų. Ši sriuba yra labai švelni, kvapni ir patraukli. Sriubą paruošti labai paprasta, todėl šis receptas tiks net naujoms šeimininkėms. Jei norite savo namiškius pradžiuginti kažkuo nauju ir originaliu, vakarienei būtinai išsivirkite moliūgų sriubos su rūkyta mėsa.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo1,5 litro
-
Bulvės2 vnt
-
Moliūgas400 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Rūkyta vištiena300 gramų
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Bulves ir moliūgus nulupkite, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir supjaustykite mažais gabalėliais. Į puodą supilkite švarų vandenį, sudėkite daržoves, užvirkite, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite daržoves 5-6 minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Rūkytą vištieną smulkiai supjaustykite, dėkite ant daržovių ir kepkite 5-6 minutes.
-
Reklama
-
5. Virtas bulves ir moliūgą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
-
6. Apkeptas daržoves su rūkyta vištiena dėkite prie bulvių su moliūgu ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama