Moliūgų ir špinatų sriuba
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Tai skani liesa sriuba, kurią greitai ir paprastai paruošite vos per pusvalandį. Skani, lengva ir švelni. Patiekalas puikiai tinka kasdieniniam meniu. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip virti moliūgų ir špinatų sriubą. Vietoj svogūnų laiškų galite naudoti porus, askaloninius česnakus ar svogūnus. Saldžiąsias bulves galima pakeisti įprastomis bulvėmis. Jei norite, kad sriuba būtų sotesnė, pridėkite konservuotų pupelių arba avinžirnių.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Moliūgas200 gramų
-
Špinatai50 gramų
-
Pomidorai1~2 vnt
-
Vanduo700 mililitrų (arba daržovių sultinys)
-
Saldžiosios bulvės1~2 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Itališkos žolelės1/2 arbatinio šaukštelio
-
Paprika1/2 arbatinio šaukštelio
-
Džiovinti česnakai1/2 šaukštelio
-
Svogūnų laiškai1/2 ryšulio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, pakepinkite, kol suminkštės su trupučiu aliejaus.
-
Reklama
-
3. Saldžiąją bulvę, moliūgą ir pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
-
4. Visas daržoves sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu. Suberkite visus prieskonius, druską. Užvirinkite, sumažinkite temperatūrą iki vidutinės-žemos, virkite sriubą apie 25-30 minučių.
-
Reklama
-
5. Špinatus nuplaukite, stambiai supjaustykite. Sudėkigte į puodą, virkite sriubą dar 3-5 minutes, kol špinatai suminkštės.
-
6. Moliūgų ir špinatų sriuba paruošta, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama