Močiutės pomidorai žiemai

Močiutės pomidorai žiemai

5 (3 įvertinimai)

1 Porcija
5 val.

Apie receptą

Aštrūs ir skanūs pomidorai gaminami pagal močiutės receptą. Močiutės pomidorai žiemai – geriausias užkandis. Užsirašykite! Pomidorus žiemai dažnai verdu pagal močiutės receptą. Pomidorai yra skanūs ir kvapnūs. Receptas su actu ir sterilizacija.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žalieji pomidorai
    500 gramų (arba rudi pomidorai)
  • Actas 9%
    1 šaukštas
  • Vanduo
    500 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    2 šaukštai
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Juodieji pipirai
    6 vnt
  • Krapai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į sterilizuoto stiklainio dugno suberkite prieskonius – česnaką, lauro lapą, krapus ir pipirų žirnelius.
    2. Į sterilizuoto stiklainio dugno suberkite prieskonius – česnaką, lauro lapą, krapus ir pipirų žirnelius.
  • Reklama
  • Užpildykite stiklainį žaliais arba rudais pomidorais.
    3. Užpildykite stiklainį žaliais arba rudais pomidorais.
  • Iš vandens, cukraus, druskos ir acto išvirkite marinatą. Leiskite užvirti.
    4. Iš vandens, cukraus, druskos ir acto išvirkite marinatą. Leiskite užvirti.
  • Reklama
  • Pomidorus užpilkite karštu marinatu.
    5. Pomidorus užpilkite karštu marinatu.
  • Sterilizuokite pomidorus 15 minučių.
    6. Sterilizuokite pomidorus 15 minučių.
  • Reklama
  • Pomidorus užsukite dangteliais, užklokite ir leiskite atvėsti. Pomidorus laikykite vėsiame sandėliuke. Sėkmės ruošiantis!
    7. Pomidorus užsukite dangteliais, užklokite ir leiskite atvėsti. Pomidorus laikykite vėsiame sandėliuke. Sėkmės ruošiantis!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai