Mišrainė su vištiena, pekino kopūstu ir agurkais
5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Jei jums, kaip ir man, patinka paprastos ir skanios mišrainės, tikrai rekomenduoju išbandyti šį variantą. Puikiai tiks ne tik kasdieniam meniu, bet ir šventiniam stalui. Parodysiu kaip lengvai ir paprastai pasigaminti mišrainę su vištiena, pekino kopūstu ir agurku. Nepaisant majonezo padažo, mišrainė yra gana lengva, labai gaivi ir labai skani. Jei dar neturite tokio recepto savo kulinarinėje kolekcijoje, būtinai jį įtraukite.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pekino kopūstas1 vnt
-
Vištienos filė300 gramų (virta)
-
Agurkas2~3 vnt
-
Kiaušiniai4 vnt (kietai virti)
-
Žalumynai1 saujelė (krapai, svogūnų laiškai)
-
Druska, pipirai, majonezaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia filė išvirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite. Atskirai kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves ir žoleles.
-
2. Susmulkinkite kopūstą į gilų salotų dubenį.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite agurkus.
-
4. Ir kiaušinius.
-
Reklama
-
5. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais.
-
6. Susmulkinkite žalumynus.
-
Reklama
-
7. Įdėkite majonezo.
-
8. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
Reklama
-
9. Švelniai sumaišykite mišrainę. Galima patiekti iš karto arba padėti į šaldytuvą iki patiekimo. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama