Mišrainė su rūkyta dešra

Mišrainė su rūkyta dešra

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Mišrainė su rūkyta dešra – lengvai paruošiama, bet labai skani ir soti naminė mišrainė. Paprastas receptas su rūkyta dešra – jums! Mišrainė su rūkyta dešra yra viena iš mano mėgstamiausių. Soti, lengvai paruošiama ir labai malonaus skonio – taip galima apibūdinti šią mišrainę. Jei pažiūrėsite, kaip pasigaminti mišrainę su rūkyta dešra pagal mano receptą, pamatysite, kad nėra nieko sudėtingo - tereikia tiesiog skirti 10-15 minučių laiko, ir mišrainė bus ant jūsų stalo.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    12 stiklinės
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Rūkyta dešra
    300 gramų
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Actas
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Raudonąsias pupeles užpilkite šaltu vandeniu ir palikite mirkti 2 valandas.
    1. Raudonąsias pupeles užpilkite šaltu vandeniu ir palikite mirkti 2 valandas.
  • Kai pupelės išbrinks, pakeiskite vandenį, padėkite jas ant ugnies ir virkite, kol visiškai išvirs.
    2. Kai pupelės išbrinks, pakeiskite vandenį, padėkite jas ant ugnies ir virkite, kol visiškai išvirs.
  • Reklama
  • Dešrą supjaustykite plonomis juostelėmis.
    3. Dešrą supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais arba ketvirčiais.
    4. Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais arba ketvirčiais.
  • Reklama
  • Svogūną reikia 10 minučių pamirkyti acte.
    5. Svogūną reikia 10 minučių pamirkyti acte.
  • Marinuotą svogūną reikia nuspausti.
    6. Marinuotą svogūną reikia nuspausti.
  • Reklama
  • Išvirtas pupeles sudėkite į kiaurasamtį ir atvėsinkite.
    7. Išvirtas pupeles sudėkite į kiaurasamtį ir atvėsinkite.
  • Obuolius supjaustykite plonomis juostelėmis.
    8. Obuolius supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Salotų dubenyje sumaišykite dešrą, pupeles, obuolius ir svogūnus. Įdėkite druskos, pipirų ir majonezo.
    9. Salotų dubenyje sumaišykite dešrą, pupeles, obuolius ir svogūnus. Įdėkite druskos, pipirų ir majonezo.
  • Gerai išmaišykite ir mišrainė su rūkyta dešra paruošta!
    10. Gerai išmaišykite ir mišrainė su rūkyta dešra paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai