Mišrainė su rūkyta dešra
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Mišrainė su rūkyta dešra – lengvai paruošiama, bet labai skani ir soti naminė mišrainė. Paprastas receptas su rūkyta dešra – jums! Mišrainė su rūkyta dešra yra viena iš mano mėgstamiausių. Soti, lengvai paruošiama ir labai malonaus skonio – taip galima apibūdinti šią mišrainę. Jei pažiūrėsite, kaip pasigaminti mišrainę su rūkyta dešra pagal mano receptą, pamatysite, kad nėra nieko sudėtingo - tereikia tiesiog skirti 10-15 minučių laiko, ir mišrainė bus ant jūsų stalo.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pupelės12 stiklinės
-
Obuoliai2 vnt
-
Majonezaspagal skonį
-
Rūkyta dešra300 gramų
-
Raudonasis svogūnas1 vnt
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Actas3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Raudonąsias pupeles užpilkite šaltu vandeniu ir palikite mirkti 2 valandas.
-
2. Kai pupelės išbrinks, pakeiskite vandenį, padėkite jas ant ugnies ir virkite, kol visiškai išvirs.
-
Reklama
-
3. Dešrą supjaustykite plonomis juostelėmis.
-
4. Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais arba ketvirčiais.
-
Reklama
-
5. Svogūną reikia 10 minučių pamirkyti acte.
-
6. Marinuotą svogūną reikia nuspausti.
-
Reklama
-
7. Išvirtas pupeles sudėkite į kiaurasamtį ir atvėsinkite.
-
8. Obuolius supjaustykite plonomis juostelėmis.
-
Reklama
-
9. Salotų dubenyje sumaišykite dešrą, pupeles, obuolius ir svogūnus. Įdėkite druskos, pipirų ir majonezo.
-
10. Gerai išmaišykite ir mišrainė su rūkyta dešra paruošta!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama