Mišrainė su rūkyta dešra

Mišrainė su rūkyta dešra

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Mišrainė su rūkyta dešra – lengvai paruošiama, bet labai skani ir soti naminė mišrainė. Paprastas receptas su rūkyta dešra – jums! Mišrainė su rūkyta dešra yra viena iš mano mėgstamiausių. Soti, lengvai paruošiama ir labai malonaus skonio – taip galima apibūdinti šią mišrainę. Jei pažiūrėsite, kaip pasigaminti mišrainę su rūkyta dešra pagal mano receptą, pamatysite, kad nėra nieko sudėtingo - tereikia tiesiog skirti 10-15 minučių laiko, ir mišrainė bus ant jūsų stalo.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    12 stiklinės
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Rūkyta dešra
    300 gramų
  • Raudonasis svogūnas
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Actas
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Raudonąsias pupeles užpilkite šaltu vandeniu ir palikite mirkti 2 valandas.
    1. Raudonąsias pupeles užpilkite šaltu vandeniu ir palikite mirkti 2 valandas.
  • Kai pupelės išbrinks, pakeiskite vandenį, padėkite jas ant ugnies ir virkite, kol visiškai išvirs.
    2. Kai pupelės išbrinks, pakeiskite vandenį, padėkite jas ant ugnies ir virkite, kol visiškai išvirs.
  • Reklama
  • Dešrą supjaustykite plonomis juostelėmis.
    3. Dešrą supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais arba ketvirčiais.
    4. Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais arba ketvirčiais.
  • Reklama
  • Svogūną reikia 10 minučių pamirkyti acte.
    5. Svogūną reikia 10 minučių pamirkyti acte.
  • Marinuotą svogūną reikia nuspausti.
    6. Marinuotą svogūną reikia nuspausti.
  • Reklama
  • Išvirtas pupeles sudėkite į kiaurasamtį ir atvėsinkite.
    7. Išvirtas pupeles sudėkite į kiaurasamtį ir atvėsinkite.
  • Obuolius supjaustykite plonomis juostelėmis.
    8. Obuolius supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Salotų dubenyje sumaišykite dešrą, pupeles, obuolius ir svogūnus. Įdėkite druskos, pipirų ir majonezo.
    9. Salotų dubenyje sumaišykite dešrą, pupeles, obuolius ir svogūnus. Įdėkite druskos, pipirų ir majonezo.
  • Gerai išmaišykite ir mišrainė su rūkyta dešra paruošta!
    10. Gerai išmaišykite ir mišrainė su rūkyta dešra paruošta!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai