Mišrainė su pupelėmis ir pievagrybiais

Mišrainė su pupelėmis ir pievagrybiais

4.6 (5 įvertinimai)

4 Porcijos
12 val.

Apie receptą

Neįtikėtinai skani, soti liesa mišrainė, kurią gali lengvai paruošti kiekvienas. Galima patiekti tiek šiltą, tiek šaltą. Ryškus sodrus mišrainės skonis nustebins jus ir jūsų namiškius. Skani ir soti mišrainė, kurios receptas labai pravers Kūčioms. Nors mišrainė labai paprasta, bet labai sveika, nes apie ankštinių augalų naudą žino visi. Mišrainę paruošti nesunku, bet ne itin greitai: pupeles išvirti prireiks laiko. Tačiau procesą galima paspartinti naudojant konservuotas pupeles. Na, tai viskas, dabar jūs žinote, kaip paruošti skanią mišrainę su pupelėmis ir pievagrybiais.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Virtos pupelės
    180~200 gramų (arba konservuotos 300 g)
  • Pievagrybiai
    250~300 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Ruginė duona
    3 riekelės
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Augalinis aliejus
    6~7 šaukštai (mišrainei
  • Obuolių sidro actas
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mirkykite pupeles per naktį ir virkite, kol suminkštės. Nedėkite druskos!
    1. Mirkykite pupeles per naktį ir virkite, kol suminkštės. Nedėkite druskos!
  • Duonos riekeles supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite duoną.
    2. Duonos riekeles supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite duoną.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Kepkite augaliniame aliejuje, kol morkos bus paruoštos.
    3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Kepkite augaliniame aliejuje, kol morkos bus paruoštos.
  • Grybus susmulkinkite ir kepkite, kol išgaruos skystis.
    4. Grybus susmulkinkite ir kepkite, kol išgaruos skystis.
  • Reklama
  • Į grybus suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite dar apie minutę.
    5. Į grybus suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite dar apie minutę.
  • Dabar sumaišykite visus ingredientus, išskyrus keptą duoną. Įpilkite druskos, pipirų, obuolių sidro acto, aliejaus ir išmaišykite. Prieš ...
    6. Dabar sumaišykite visus ingredientus, išskyrus keptą duoną. Įpilkite druskos, pipirų, obuolių sidro acto, aliejaus ir išmaišykite. Prieš patiekdami sudėkite skrebučius.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai