Mišrainė su pievagrybiais ir marinuotais agurkais

Mišrainė su pievagrybiais ir marinuotais agurkais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Siūlau paruošti labai skanią mišrainę. Ji puikiai papildys kasdienį pietų ar vakarienės meniu. Dalinuosi jos paruošimo receptu. Šią mišrainę galima patiekti porcijomis, papuošti šviežiomis žolelėmis ar sūriu. Gaunasi tikrai labai skanu.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Marinuoti agurkai
    2~3 vnt
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Pievagrybiai
    200 gramų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Išvirkite kiaušinius ir bulves su lupenomis.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Išvirkite kiaušinius ir bulves su lupenomis.
  • Supjaustykite virtus kiaušinius ir pievagrybius.
    2. Supjaustykite virtus kiaušinius ir pievagrybius.
  • Reklama
  • Įdėkite kubeliais supjaustytas bulves ir smulkintą svogūną.
    3. Įdėkite kubeliais supjaustytas bulves ir smulkintą svogūną.
  • Stambia tarka sutarkuokite marinuotus agurkus.
    4. Stambia tarka sutarkuokite marinuotus agurkus.
  • Reklama
  • Pagardinkite mišrainę majonezu, išmaišykite ir sudėkite į salotų dubenį. Skanaus!
    5. Pagardinkite mišrainę majonezu, išmaišykite ir sudėkite į salotų dubenį. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai