Mišrainė su kiauliena ir pupelėmis
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Šiandien ruošiame mišrainę su kiauliena ir pupelėmis. Kepta mėsa, svogūnai, marinuoti agurkai ir pupelės – paprasta, labai maistinga ir nepaprastai skanu! Kaip pagrindą imsime kiaulieną ir kepsime mėsą, kol iškeps. Taip pat pakepinkite svogūną. Rinkitės skanius agurkus, nuo jų priklauso galutinis skonis. Iš anksto pamirkiau pupeles 8 valandas, tada viriau. Jei neturite tiek laiko, naudokite konservuotas pupeles. Padažui naudojame majonezą.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena200 gramų
-
Pupelės150 gramų (virtos)
-
Majonezas2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Svogūnai100 gramų
-
Pipiraipagal skonį
-
Marinuoti agurkai120 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. -
2. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais gabalėliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. -
Reklama
-
3. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi, pakepinkite svogūną ir mėsą, kol paruduos – 5 minutes, įberkite druskos ir pipirų. -
4. Mėsą ir svogūną sudėkite į salotų dubenį, tada suberkite virtas baltas pupeles. -
Reklama
-
5. Agurkus supjaustykite juostelėmis ir suberkite į salotas. -
6. Pagardinkite salotas majonezu ir įberkite žiupsnelį druskos. -
Reklama
-
7. Sumaišykite ingredientus ir patiekite mišrainę. -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















