Ministriškas šnicelis su sviestu
5 (2 įvertinimai)
								2  Porcijos
						
								30 min.
						Apie receptą
Puikus patiekalas – ministriškas šnicelis! Jis gaminamas iš švelnios vištienos, į kurią įvyniojamas gabalėlis sviesto, o po to šnicelis kepamas keptuvėje. Puikiai tinka šventiniam stalui! Kaip pasigaminti ministrų šnicelį? Nieko sudėtingo, imame vištienos krūtinėles ir jas išmušame, įtriname druska ir pipirais, į vidurį dedame gabalėlį sviesto ir suvyniojame į vokelį.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# PaukštienaReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Vištos krūtinėlė2 vnt
- 
													Sviestas20 gramų
- 
													Supjaustytas batonas200 gramų
- 
													Kiaušiniai2 vnt
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Pipiraipagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Vištienos krūtinėlės sumušamos labai plonai. 1. Vištienos krūtinėlės sumušamos labai plonai.
- 
                                                     2. Druska ir pipirai iš abiejų pusių. 2. Druska ir pipirai iš abiejų pusių.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Į centrą įdėkite gabalėlį sviesto (10 gramų). 3. Į centrą įdėkite gabalėlį sviesto (10 gramų).
- 
                                                     4. Mėsą suvyniokite į voką. 4. Mėsą suvyniokite į voką.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Batoną supjaustykite labai plonai. Atskirame dubenyje išplakti kiaušinius. Šnicelį pamirkykite kiaušiniuose, tada apvoliokite kepalo griežinėliuose. 5. Batoną supjaustykite labai plonai. Atskirame dubenyje išplakti kiaušinius. Šnicelį pamirkykite kiaušiniuose, tada apvoliokite kepalo griežinėliuose.
- 
                                                     6. Šnicelius apkepkite svieste iš abiejų pusių iki gražios rausvos spalvos. Puošti bulvių koše su daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Šnicelius apkepkite svieste iš abiejų pusių iki gražios rausvos spalvos. Puošti bulvių koše su daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















