Mėsos želė
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
12 val.
Apie receptą
Mėgstate šaltieną, bet nenorite jos ilgai virti? Tada šis receptas kaip tik jums! Mėsos želė nereikia ilgai virti. Ir gaunasi ne blogiau. Panaudokite idėją! Mėsos želė – puikus pasirinkimas patiekti ant šventinio stalo vietoj įprastos šaltienos. Jei norite smulkesnių mėsos gabalėlių, susukite mėsą maišytuve. Patiekiant želė galite pasiūlyti garstyčių ir krienų.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena900 gramų
-
Želatina25 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Česnakai2 skiltelės
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Vanduo100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus mėsos želė gamybai.
-
2. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Suberkite papriką, druską ir pipirus.
-
4. Į mėsą sudėkite sausą želatiną ir smulkiai supjaustytą česnaką.
-
Reklama
-
5. Į dubenį su mėsa supilkite vandenį ir viską gerai išmaišykite.
-
6. Mėsos masę supilkite į tinkamą silikoninę formą ir paspauskite. Pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite mėsos želė 60 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Išimkite formą iš orkaitės ir visiškai atvėsinkite. Šaldykite 10-12 valandų, kad stabilizuotųsi. Išimkite mėsos želė iš formos ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama