Mėsos suktinukai su sūriu ir žolelėmis grietinės ir česnako padaže

Mėsos suktinukai su sūriu ir žolelėmis grietinės ir česnako padaže

5 (1 įvertinimai)

3-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Tokie mėsos suktinukai su sūrio įdaru ir žolelėmis papuoš bet kurį stalą. Tereikia šiek tiek pasistengti ir viskas bus gerai. Tokius suktinukus galima paruošti iš anksto, prieš išvoliojant miltuose, supakuoti ir laikyti šaldiklyje. Geriausia paimti nugarinės arba kumpio minkštimą be kaulų. Krapus galima pakeisti petražolėmis arba kalendra, o grietinę galima pakeisti grietinėle, bet nepridedant vandens.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    600 gramų
  • Augalinis aliejus
    50 gramų
  • Kvietiniai miltai
    6 šaukštai
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Krapai
    20 gramų
  • Česnakai
    6 skiltelės (3 vnt.
  • Grietinė 20%
    3 šaukštai
  • Vanduo
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Mėsą supjaustykite kepsneliais ir gerai išplakite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
    2. Mėsą supjaustykite kepsneliais ir gerai išplakite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
  • Reklama
  • Sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai pjaustytus krapus, druską ir pusę susmulkinto česnako. Aptepkite vieną mėsos pusę.
    3. Sumaišykite minkštą sviestą, smulkiai pjaustytus krapus, druską ir pusę susmulkinto česnako. Aptepkite vieną mėsos pusę.
  • Sūrį supjaustykite lazdelėmis pagal mėsos gabalėlių skaičių. Ant mėsos krašto uždėkite vieną sūrio gabalėlį.
    4. Sūrį supjaustykite lazdelėmis pagal mėsos gabalėlių skaičių. Ant mėsos krašto uždėkite vieną sūrio gabalėlį.
  • Reklama
  • Mėsą susukite į storus ritinėlius ir sutvirtinkite kraštus dantų krapštukais.
    5. Mėsą susukite į storus ritinėlius ir sutvirtinkite kraštus dantų krapštukais.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Suktinukus iš visų pusių apvoliokite miltuose ir sudėkite į keptuvę.
    6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Suktinukus iš visų pusių apvoliokite miltuose ir sudėkite į keptuvę.
  • Reklama
  • Apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tai užtruks maždaug 5–7 minutes.
    7. Apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tai užtruks maždaug 5–7 minutes.
  • Grietinę sumaišykite su vandeniu, druska, pipirais ir likusiu smulkiai pjaustytu česnaku. Užpildykite suktinukus grietinės padažu.
    8. Grietinę sumaišykite su vandeniu, druska, pipirais ir likusiu smulkiai pjaustytu česnaku. Užpildykite suktinukus grietinės padažu.
  • Reklama
  • Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 40–45 minutes, kol suminkštės.
    9. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 40–45 minutes, kol suminkštės.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai