Mėsos suktinukai su marinuotu agurku
5 (4 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Receptui naudokite kiaulieną, į įdarą įdėkite marinuotų agurkų ir sūrio. Mėsos suktinukai po kepimo yra minkšti ir sultingi, puikiai tinka ne tik kasdieniniam stalui, bet ir šventiniam. Ašmeniškai aš, naudoju savo marinavimo agurkus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktai /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena350 gramų
-
Marinuoti agurkai150 gramų
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Sūris80–90 gramų (kietas)
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Augalinis aliejus50 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kiaulieną supjaustykite pailgais gabalėliaisi, plaktuku plakite, kad gautumėte plonas lakštelius. Pagardinkite druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Supjaustykite sūrį ir marinuotus agurkėlius juostelėmis.
-
4. Ant mėsos uždėkite agurkų ir sūrio gabalėlių, skoniui pridėkite šiek tiek smulkinto česnako.
-
Reklama
-
5. Mėsą susukite į ritinėlius.
-
6. Apvoliokite suktinukus miltuose.
-
Reklama
-
7. Įmerkite suktinukus į išplaktą kiaušinį.
-
8. Kepkite suktinukus keptuvėje su sviestu, pirmiausia 2-3 minutes ant stiprios ugnies, tada sumažinkite ir kepkite ant silpnos ugnies po dangčiu dar 15-20 minučių.
-
Reklama
-
9. Patiekite iškart.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama