Mėsos pyragėliai su varške
3 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kuo pamaloninti savo šeimą kitai vakarienei? Žinoma, mėsos pyragėliais: atviri pyragaičiai su įdaru. Perskaitykite, kaip pasigaminti mėsos pyragėlius su varške, lengvą, neįprastą, sotų patiekalą. Recepto ypatumas yra tas, kad pyragaičiai gaminami be miltų. Vietoj tešlos naudojama malta mėsa. Faršą rinkitės pagal savo skonį. Patiekite su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė400 gramų
-
Minkštas lydytas sūris200 gramų
-
Malta mėsa1 kilogramas
-
Kiaušinis1 vnt
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į faršą įberkite druskos, pipirų ir kiaušinio. Išmaišykite rankomis iki vientisos masės.
-
2. Į varškę sudėkite lydytą sūrį ir patrinkite šaukštu.
-
Reklama
-
3. Varškės masę pasūdykite ir įberkite žiupsnelį baltųjų pipirų. Išspauskite česnaką.
-
4. Sutepkite formą arba kepimo skardą augaliniu aliejumi. Susmulkinkite faršą į rutuliukus, tada padarykite juose įdubimus ir išdėliokite įdarą. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 45-50 minučių.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama