Mėsos pyragėliai su varške

Mėsos pyragėliai su varške

3 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kuo pamaloninti savo šeimą kitai vakarienei? Žinoma, mėsos pyragėliais: atviri pyragaičiai su įdaru. Perskaitykite, kaip pasigaminti mėsos pyragėlius su varške, lengvą, neįprastą, sotų patiekalą. Recepto ypatumas yra tas, kad pyragaičiai gaminami be miltų. Vietoj tešlos naudojama malta mėsa. Faršą rinkitės pagal savo skonį. Patiekite su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    400 gramų
  • Minkštas lydytas sūris
    200 gramų
  • Malta mėsa
    1 kilogramas
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į faršą įberkite druskos, pipirų ir kiaušinio. Išmaišykite rankomis iki vientisos masės.
    1. Į faršą įberkite druskos, pipirų ir kiaušinio. Išmaišykite rankomis iki vientisos masės.
  • Į varškę sudėkite lydytą sūrį ir patrinkite šaukštu.
    2. Į varškę sudėkite lydytą sūrį ir patrinkite šaukštu.
  • Reklama
  • Varškės masę pasūdykite ir įberkite žiupsnelį baltųjų pipirų. Išspauskite česnaką.
    3. Varškės masę pasūdykite ir įberkite žiupsnelį baltųjų pipirų. Išspauskite česnaką.
  • Sutepkite formą arba kepimo skardą augaliniu aliejumi. Susmulkinkite faršą į rutuliukus, tada padarykite juose įdubimus ir išdėliokite įd...
    4. Sutepkite formą arba kepimo skardą augaliniu aliejumi. Susmulkinkite faršą į rutuliukus, tada padarykite juose įdubimus ir išdėliokite įdarą. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 45-50 minučių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai