Mėsos pyragas su sūriu

Mėsos pyragas su sūriu

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
2 val.

Apie receptą

Iš aromatingos ir sultingos jautienos galite pasigaminti nepaprastai skanų, burnoje tirpstantį mėsos pyragą su sūriu. Jis gali būti patiekiamas kaip užkandis arba su mėgstamu garnyru. Tai gana paprastas mėsytės su sūriu receptas, kuriuo galima paįvairinti kasdienį ir šventinį stalą. Tinka ne tik jautiena, bet ir neriebi kiauliena. Šiam receptui galite naudoti absoliučiai bet kokius prieskonius, aromatinius prieskonius ir džiovintas žoleles.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    1 kilogramas
  • Pomidorų sultys
    100 mililitrų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    100 gramų
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Pipirai
    1 žiupsnelis
  • Džiovintos žolelės
    1 žiupsnelis
  • Sūris
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vietoj pomidorų sulčių mėsai galite naudoti, pavyzdžiui, aštrų padažą, kad patiekalas būtų ypatingo pikantiškumo. Taip pat į faršą galite...
    1. Vietoj pomidorų sulčių mėsai galite naudoti, pavyzdžiui, aštrų padažą, kad patiekalas būtų ypatingo pikantiškumo. Taip pat į faršą galite įdėti, pavyzdžiui, šiek tiek svogūno ar morkų.
  • Jautieną nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į gilų dube...
    2. Jautieną nuplaukite, šiek tiek nusausinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Perkiškite per mėsmalę ir sudėkite į gilų dubenį. Įmuškite kiaušinius, suberkite džiūvėsėlius. Česnaką nulupkite ir perspauskite per spaudą (galite susmulkinti peiliu). Pagal skonį druskos ir pipirų, pagal skonį įberkite žolelių ar prieskonių.
  • Reklama
  • Pjaustymo lentą ar darbo paviršių uždenkite maistine plėvele. Paskleiskite faršą, išlyginkite ir suformuokite stačiakampį.
    3. Pjaustymo lentą ar darbo paviršių uždenkite maistine plėvele. Paskleiskite faršą, išlyginkite ir suformuokite stačiakampį.
  • Mėsos paviršių padenkite plonais griežinėliais pjaustytu sūriu. Pavyzdžiui, galite naudoti lydytą, kietąjį sūrį ar mocarelą.
    4. Mėsos paviršių padenkite plonais griežinėliais pjaustytu sūriu. Pavyzdžiui, galite naudoti lydytą, kietąjį sūrį ar mocarelą.
  • Reklama
  • Naudodami maistinę plėvelę, atsargiai atremdami jos kraštą, susukite faršą į vyniotinį ir dėkite į karščiui atsparią formą, prieš tai pat...
    5. Naudodami maistinę plėvelę, atsargiai atremdami jos kraštą, susukite faršą į vyniotinį ir dėkite į karščiui atsparią formą, prieš tai pateptą aliejumi arba uždengtą kepimo popieriumi. Formą dėkite į įkaitintą orkaitę maždaug 1 valandai. Kad vyniotinis anksčiau laiko neparuduotų, pirmąsias 30 minučių formos viršų galite uždengti folija.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai