Mėsos lizdeliai šoninėje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Visi mėgstame nustebinti savo svečius naujais ir įdomiais patiekalais. Ir štai kur šis receptas pravers! Nėra gėdos patiekti jį ant šventinio stalo ir gali būti labai malonu pamaitinti savo šeimą darbo dienomis. Tokius mėsos lizdelius galima ruošti su skirtingais įdarais, tačiau būtent rūkyta šoninė suteikia jiems ypatingą skonį ir aromatą. Galima naudoti ne tik išoriškai, bet ir smulkiai supjaustyti, dėti, pavyzdžiui, į įdarą. Prie šio patiekalo puikiai tiks daržovių salotos!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai2~3 vnt
-
Rūkyta šoninė200 gramų
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Pievagrybiai200 gramų
-
Malta mėsa800 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Faršą sumaišykite su kiaušiniu, įberkite šiek tiek druskos ir prieskonių.
-
2. Iš faršo suformuokite rutuliukus, juos šiek tiek paspauskite ir centre padarykite nedidelius įdubimus.
-
Reklama
-
3. Į centrą sudėkite keletą pjaustytų grybų.
-
4. Ant viršaus dėkite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite prieskoniais.
-
Reklama
-
5. Lizdelius pabarstykite tarkuotu sūriu, o šonus apvyniokite šonine. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
-
6. Patiekite karštą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama