Mėsos lizdeliai šoninėje

Mėsos lizdeliai šoninėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visi mėgstame nustebinti savo svečius naujais ir įdomiais patiekalais. Ir štai kur šis receptas pravers! Nėra gėdos patiekti jį ant šventinio stalo ir gali būti labai malonu pamaitinti savo šeimą darbo dienomis. Tokius mėsos lizdelius galima ruošti su skirtingais įdarais, tačiau būtent rūkyta šoninė suteikia jiems ypatingą skonį ir aromatą. Galima naudoti ne tik išoriškai, bet ir smulkiai supjaustyti, dėti, pavyzdžiui, į įdarą. Prie šio patiekalo puikiai tiks daržovių salotos!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    2~3 vnt
  • Rūkyta šoninė
    200 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Pievagrybiai
    200 gramų
  • Malta mėsa
    800 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Faršą sumaišykite su kiaušiniu, įberkite šiek tiek druskos ir prieskonių.
    1. Faršą sumaišykite su kiaušiniu, įberkite šiek tiek druskos ir prieskonių.
  • Iš faršo suformuokite rutuliukus, juos šiek tiek paspauskite ir centre padarykite nedidelius įdubimus.
    2. Iš faršo suformuokite rutuliukus, juos šiek tiek paspauskite ir centre padarykite nedidelius įdubimus.
  • Reklama
  • Į centrą sudėkite keletą pjaustytų grybų.
    3. Į centrą sudėkite keletą pjaustytų grybų.
  • Ant viršaus dėkite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite prieskoniais.
    4. Ant viršaus dėkite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite prieskoniais.
  • Reklama
  • Lizdelius pabarstykite tarkuotu sūriu, o šonus apvyniokite šonine. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
    5. Lizdelius pabarstykite tarkuotu sūriu, o šonus apvyniokite šonine. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
  • Patiekite karštą. Gero apetito!
    6. Patiekite karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai