Mėsos kukuliai su varške
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kaip matote, tai labai paprastas mėsos kukulių su varške receptas, tačiau labai rekomenduoju jį įtraukti į būtinų patiekalų sąrašą. Žinoma, pirmiausia dėl dietinių savybių, tačiau norėčiau pasakyti keletą žodžių apie jo skonį. Pirma, įdėjus varškės, malta mėsa tampa labai minkšta, o kukuliai yra neįtikėtinai minkšti ir purūs. Antra, grietinė suteikia visam patiekalui sultingumo, todėl šie kotletai dera absoliučiai prie bet kokio garnyro. O gaminimas neužims daug laiko, todėl dabar labai greitai pagaminsite skanią ir sveiką vakarienę visai šeimai.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa600 gramų (maišyta)
-
Varškė 9%200 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai3 šaukštai
-
Grietinė5 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Galite naudoti parduotuvėje pirktą maltą mėsą arba galite pasigaminti patys. Tada į faršą įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pipiruokite, gerai išmaišykite.
-
2. Dabar paskleiskite varškę ir dar kartą švelniai sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
-
Reklama
-
3. Drėgnomis rankomis iš faršo pradedame formuoti nedidelius kotletus.
-
4. Mėsos kukulius apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Dabar kepti kotletai turi būti perkelti į gilią keptuvę ar katilą. Įpilkite grietinės ir nedidelį kiekį vandens, uždenkite dangčiu. Troškinkite kotletus ant mažos ugnies, kol visiškai iškeps, apie 25-30 minučių. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama