Mėsos kukuliai su varške

Mėsos kukuliai su varške

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaip matote, tai labai paprastas mėsos kukulių su varške receptas, tačiau labai rekomenduoju jį įtraukti į būtinų patiekalų sąrašą. Žinoma, pirmiausia dėl dietinių savybių, tačiau norėčiau pasakyti keletą žodžių apie jo skonį. Pirma, įdėjus varškės, malta mėsa tampa labai minkšta, o kukuliai yra neįtikėtinai minkšti ir purūs. Antra, grietinė suteikia visam patiekalui sultingumo, todėl šie kotletai dera absoliučiai prie bet kokio garnyro. O gaminimas neužims daug laiko, todėl dabar labai greitai pagaminsite skanią ir sveiką vakarienę visai šeimai.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    600 gramų (maišyta)
  • Varškė 9%
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Grietinė
    5 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Galite naudoti parduotuvėje pirktą maltą mėsą arba galite pasigaminti patys. Tada į faršą įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pipiruokite, ger...
    1. Galite naudoti parduotuvėje pirktą maltą mėsą arba galite pasigaminti patys. Tada į faršą įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pipiruokite, gerai išmaišykite.
  • Dabar paskleiskite varškę ir dar kartą švelniai sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
    2. Dabar paskleiskite varškę ir dar kartą švelniai sumaišykite visus ingredientus, kol gausite vienalytę masę.
  • Reklama
  • Drėgnomis rankomis iš faršo pradedame formuoti nedidelius kotletus.
    3. Drėgnomis rankomis iš faršo pradedame formuoti nedidelius kotletus.
  • Mėsos kukulius apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
    4. Mėsos kukulius apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje su aliejumi iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Dabar kepti kotletai turi būti perkelti į gilią keptuvę ar katilą. Įpilkite grietinės ir nedidelį kiekį vandens, uždenkite dangčiu. Trošk...
    5. Dabar kepti kotletai turi būti perkelti į gilią keptuvę ar katilą. Įpilkite grietinės ir nedidelį kiekį vandens, uždenkite dangčiu. Troškinkite kotletus ant mažos ugnies, kol visiškai iškeps, apie 25-30 minučių. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai