Mėsos kukuliai su manų kruopomis

Mėsos kukuliai su manų kruopomis

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Vaikams gaminu kukulius su manų kruopomis. Mėsos kukuliai gaunasi sultingi ir minkšti, manų kruopos neleidžia kukuliukams subyrėti. Štai išsamus receptas! Mėsos kukuliai su manų kruopomis ruošiami be ryžių, jie tarsi verdami kreminiame padaže, todėl gaunasi neįprastai minkšti. Mėsos kukulius su manų kruopomis galima gaminti bet kokio dydžio, bet vaikams aš darau nedidelius, kad galėtų suvalgyti visą kukulį iš karto. Galite naudoti bet kokia maltą mėsą, jei jūsų kukulius valgys suaugusieji, padidinkite juos ir pridėkite prieskonių pagal savo skonį.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    200 gramų
  • Manų kruopos
    4 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt (mažas)
  • Morkos
    1 vnt (maža)
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Miltai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite maltą mėsą.
    1. Paruoškite maltą mėsą.
  • Maltą mėsą sumaišykite su manų kruopomis.
    2. Maltą mėsą sumaišykite su manų kruopomis.
  • Reklama
  • Išminkykite maltą mėsą, įberkite druskos.
    3. Išminkykite maltą mėsą, įberkite druskos.
  • Suformuokite nedidelius kukulius arba kotletus.
    4. Suformuokite nedidelius kukulius arba kotletus.
  • Reklama
  • Svogūną pakepinkite aliejuje iki skaidrumo.
    5. Svogūną pakepinkite aliejuje iki skaidrumo.
  • Supilkite pieną, išmaišykite ir suberkite miltus.
    6. Supilkite pieną, išmaišykite ir suberkite miltus.
  • Reklama
  • Padažas turi greitai sutirštėti.
    7. Padažas turi greitai sutirštėti.
  • Sudėkite kukulius į puodą, uždenkite dangčiu ir nemaišykite 5 minutes, kol sustings.
    8. Sudėkite kukulius į puodą, uždenkite dangčiu ir nemaišykite 5 minutes, kol sustings.
  • Reklama
  • Troškinkite uždengę 10-15 minučių.
    9. Troškinkite uždengę 10-15 minučių.
  • Morkas sutarkuoti.
    10. Morkas sutarkuoti.
  • Reklama
  • Į padažą suberkite morkas ir švelniai išmaišykite. Troškinkite, kol paruduos, dar 7-10 minučių.
    11. Į padažą suberkite morkas ir švelniai išmaišykite. Troškinkite, kol paruduos, dar 7-10 minučių.
  • Patiekite su makaronais. Gero apetito!
    12. Patiekite su makaronais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai