Mėsos kukuliai su avižiniais dribsniais
5 (1 įvertinimai)
11 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Siūlau paragauti skanių vištienos kukulių su avižiniais dribsniais pomidorų ir grietinės padaže. Jei ieškote idėjos pietums ar vakarienei, išsisaugokite receptą! Šiuo receptu galima pakeisti klasikinę kotletų su ryžiais versiją. Iš anksto paruošti dribsniai yra labai minkšti ir maltoje mėsoje jų praktiškai nesijaučia. Jei pageidaujama, kukulius galima apkepti prieš kepant. Tokius kukulius galite ruošti ne tik su vištiena, bet ir su kiaulienos faršu.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinė100 gramų
-
Avižiniai dribsniai1/2 stiklinės
-
Vištienos filė2 vnt
-
Pomidorų sultys1 puodelis
-
Druskapagal skonį
-
Svogūnas1 vnt
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Filė nuplaukite, nusausinkite ir kartu su svogūnu sumalkite į faršą.
-
Reklama
-
3. Supilkite dribsnius į nedidelį dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu.
-
4. Palikite 5-7 minutes.
-
Reklama
-
5. Tada sudėkite į maltą mėsą.
-
6. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
7. Padažas taip pat labai paprastas: sumaišykite pomidorų sultis su grietine, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
-
8. Iš faršo drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulius ir sudėkite į karščiui atsparų indą.
-
Reklama
-
9. Supilkite padažą ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
-
10. Kepkite 30 minučių.
-
Reklama
-
11. Mėsos kukuliai yra paruošti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama