Mėsos guliašas

Mėsos guliašas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Guliašasmėsos patiekalas, ruošiamas kepant/troškinant ant ugnies viename puode. Jis gali turėti variacijų. Apskritai tai yra porcijomis supjaustyti mėsos gabalai su daržovėmis padaže. Pradėkime virti guliašą kepdami mėsą ir svogūnus. Tada suberkite į juos prieskonius, pomidorų sultis ar padažą ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu, kol mėsa suminkštės.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa (kiauliena arba jautiena)
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Pomidorų pasta
    4 šaukštai (arba pomidorų padažas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapas
    3 vnt
  • Prieskoniai mėsai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    30 mililitrų
  • Česnakai
    3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos arba jautienos mėsa supjaustytas porcijomis.
    1. Kiaulienos arba jautienos mėsa supjaustytas porcijomis.
  • Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
    2. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Sudėkite mėsą ir kepkite ant ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Sudėkite mėsą ir kepkite ant ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Į keptą mėsą suberkite svogūną. Viską pakepiname kartu.
    4. Į keptą mėsą suberkite svogūną. Viską pakepiname kartu.
  • Reklama
  • Suberkite prieskonius, stiklinėje vandens praskiestą pomidorų pastą (arba stiklinę pomidorų padažo, arba 5-6 šviežius pomidorus be odelių...
    5. Suberkite prieskonius, stiklinėje vandens praskiestą pomidorų pastą (arba stiklinę pomidorų padažo, arba 5-6 šviežius pomidorus be odelių). Viską troškinkite ant vidutinės ugnies, kol mėsa iškeps. Jei reikia, galite įpilti vandens.
  • Paruošiame patiekalą. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Kai mėsa bus paruošta, išjunkite. Patiekiame prie stalo.
    6. Paruošiame patiekalą. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Kai mėsa bus paruošta, išjunkite. Patiekiame prie stalo.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai