Mėsos guliašas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Guliašas – mėsos patiekalas, ruošiamas kepant/troškinant ant ugnies viename puode. Jis gali turėti variacijų. Apskritai tai yra porcijomis supjaustyti mėsos gabalai su daržovėmis padaže. Pradėkime virti guliašą kepdami mėsą ir svogūnus. Tada suberkite į juos prieskonius, pomidorų sultis ar padažą ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu, kol mėsa suminkštės.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa (kiauliena arba jautiena)1 kilogramas
-
Svogūnai3 vnt
-
Pomidorų pasta4 šaukštai (arba pomidorų padažas
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Malti juodieji pipirai0,5 arbatinio šaukštelio
-
Lauro lapas3 vnt
-
Prieskoniai mėsaipagal skonį
-
Augalinis aliejus30 mililitrų
-
Česnakai3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos arba jautienos mėsa supjaustytas porcijomis.
-
2. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų. Sudėkite mėsą ir kepkite ant ugnies iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Į keptą mėsą suberkite svogūną. Viską pakepiname kartu.
-
Reklama
-
5. Suberkite prieskonius, stiklinėje vandens praskiestą pomidorų pastą (arba stiklinę pomidorų padažo, arba 5-6 šviežius pomidorus be odelių). Viską troškinkite ant vidutinės ugnies, kol mėsa iškeps. Jei reikia, galite įpilti vandens.
-
6. Paruošiame patiekalą. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Kai mėsa bus paruošta, išjunkite. Patiekiame prie stalo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama