Mėsa saldžiame padaže

Mėsa saldžiame padaže

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Švelni, apetiška, labai skani mėsa saldžiame padaže puikiai tiks prie bet kokio garnyro, ši mėsa ypač dera su ryžiais ar tiesiog kapotomis šviežiomis daržovėmis. Pagrindu imame kiaulienos nugarinę, dedame keletą daržovių ir aromatinių prieskonių. Paruoškite mėsai pomidorų padažą, o saldumui naudokite cukrų. Tai saldus pomidorų padažas, kuris puikiai dera su mėsa ir daržovėmis. Taip pat į padažą siūlau įpilti šiek tiek sojos padažo. Tai paprasta ir gana greita, atkreipkite dėmesį į receptą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    400 gramų
  • Svogūnai
    100 gramų
  • Morkos
    100 gramų
  • Saldžioji paprika
    80 gramų
  • Cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Vanduo
    250 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Rūkyta malta paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sausos česnako granulės
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Sojų padažas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite ketvirčio žiedais. Tuo metu įkaitinkite viryklę ir ant ugnies uždėkite keptuvę, įpilkite šiek tiek ali...
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite ketvirčio žiedais. Tuo metu įkaitinkite viryklę ir ant ugnies uždėkite keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus.
  • Reklama
  • Morkas ir paprikas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Morkas supjaustykite griežinėliais, paprikas supjaustykite nedidelėmis...
    3. Morkas ir paprikas nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Morkas supjaustykite griežinėliais, paprikas supjaustykite nedidelėmis juostelėmis.
  • Daržoves sudėkite į keptuvę ir kepkite ant silpnos ugnies 3-4 minutes.
    4. Daržoves sudėkite į keptuvę ir kepkite ant silpnos ugnies 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Kiaulienos nugarinę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Mėsos gabalėliu...
    5. Kiaulienos nugarinę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Mėsos gabalėlius sudėkite į keptuvę su daržovėmis.
  • Pomidorų pastą sumaišykite su karštu vandeniu, išmaišykite ir supilkite į mėsą ir daržoves. Įpilkite cukraus, sojų padažo, druskos ir pip...
    6. Pomidorų pastą sumaišykite su karštu vandeniu, išmaišykite ir supilkite į mėsą ir daržoves. Įpilkite cukraus, sojų padažo, druskos ir pipirų pagal skonį, paprikos ir česnako.
  • Reklama
  • Mėsą troškinkite padaže, uždengę, ant silpnos ugnies 40 minučių. Jei norite, mėsą pabarstykite žolelėmis.
    7. Mėsą troškinkite padaže, uždengę, ant silpnos ugnies 40 minučių. Jei norite, mėsą pabarstykite žolelėmis.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai