Meksikietiška lęšių sriuba
5 (1 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Gana sunku įsivaizduoti meksikietišką virtuvę be pupelių ir aštrių natų, tiesa? Tiesiog noriu su jumis pasidalinti paprastu ir labai įdomiu skanios sriubos pietums receptu. Štai žingsnis po žingsnio receptas, kaip gaminti meksikietišką lęšių sriubą su poblano (ancho) pipirais. Ingredientų yra minimumas, procesas paprastas, o rezultatas tikrai patiks. Visiems, kas mėgsta išbandyti kažką naujo, rekomenduoju receptą pakartoti namuose.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Poblano1 vnt
-
Jalapeno1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Lęšiai1,5 stiklinės
-
Kmynai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanduo arba sultinys4~4,5 stiklinės
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Štai mūsų ingredientų rinkinys. Iš poblano išimkite sėklas, sudėkite ant folijos ir porai minučių pašaukite į orkaitę. Po malimo. Mums reikia apie 2 šaukštus.
-
2. Lęšius 10 minučių pamirkykite šaltame vandenyje. Po to nuplaukite ir nusausinkite kiaurasamtyje.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, suberkite į puodą su karštu aliejumi. Ten pakepinti ir suberti česnaką su susmulkintu jalapenu.
-
4. Įdėkite poblano ir šiek tiek kmynų.
-
Reklama
-
5. Suberkite lęšius, užpilkite sultiniu arba vandeniu.
-
6. Virkite 25-30 minučių, kol lęšiai suminkštės. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama