Marinuotos voveraitės
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
45 min.
Apie receptą
Grybų marinavimas yra gana paprastas. Jei mėgstate tokius užkandžius, rekomenduoju atkreipti dėmesį į šį šaunų receptą. Ryškios, skanios voveraitės yra tiesiog tobulos! Keletas žodžių apie marinatą. Pagrindas – cukrus, druska ir actas, o tada galima dėti absoliučiai bet kokius prieskonius ir aromatines žoleles. Bet jei turite daug grybų, drąsiai dėkite į stiklainius žiemai, bus puikus užkandis!
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Voveraitės0.5 kilogramo
-
Svogūnas1~2 vnt
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Druska2 šaukštai
-
Cukrus2 šaukštai
-
Actas1 šaukštas
-
Prieskoniaipagal skonį (pipirai, gvazdikėliai, kalendra)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Grybus nuplaukite, jei reikia, nulupkite.
-
2. Dėkite į puodą su vandeniu, pasūdykite ir virkite voveraites 25-30 min.
-
Reklama
-
3. Nupilkite vandenį ir sudėkite grybus į švarų, sterilizuotą stiklainį.
-
4. Atskirame puode sumaišykite svogūną, česnaką, prieskonius, cukrų ir druską. Įpilkite šiek tiek vandens ir padėkite ant ugnies.
-
Reklama
-
5. Į verdantį marinatą įpilkite acto, pavirkite dar minutę ir supilkite marinatą į stiklainį su grybais.
-
6. Uždarykite stiklainio dangtelį ir palikite ant stalo, kol visiškai atvės. Tada įdėkite į šaldytuvą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama