Marinuotos slyvos kaip alyvuogės
4.2 (4 įvertinimai)
2-4 Porcijos
11 val.
Apie receptą
Kol sezonas, nepraleiskite progos pasigaminti originalų slyvų užkandį! Marinuotos ypatingu būdu, jos tikrai primena alyvuoges, nors ir su nežymia vaisine nata. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip gaminti marinuotas slyvas. Šiam receptui idealiai tinka mažos tamsios slyvos, kad jos savo išvaizda labiau primintų alyvuoges. Skanus ir įdomus užkandis, atkreipkite dėmesį!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Slyva400~450 gramų
-
Augalinis aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druska2,5 arbatinio šaukštelio
-
Actas 9%2,5 arbatinio šaukštelio
-
Cukrus4 arbatiniai šaukšteliai
-
Gvazdikėliai4~5 vnt
-
Lauro lapas1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Slyvas nuplaukite, nusausinkite, keliose vietose padarykite pradūrimus.
-
Reklama
-
3. Įdėkite slyvas į iš anksto sterilizuotą stiklainį.
-
4. Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes.
-
Reklama
-
5. Vandenį iš stiklainio išpilkite į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Užvirinkite, supilkite actą.
-
6. Į stiklainį suberkite visus prieskonius, supilkite marinatą ir augalinį aliejų. Stiklainį susukite, apvyniokite rankšluosčiu ir palikite visiškai atvėsti.
-
Reklama
-
7. Marinuotos slyvos kaip alyvuogės yra paruoštos!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama