Marinuotos slyvos kaip alyvuogės

Marinuotos slyvos kaip alyvuogės

4.2 (4 įvertinimai)

2-4 Porcijos
11 val.

Apie receptą

Kol sezonas, nepraleiskite progos pasigaminti originalų slyvų užkandį! Marinuotos ypatingu būdu, jos tikrai primena alyvuoges, nors ir su nežymia vaisine nata. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip gaminti marinuotas slyvas. Šiam receptui idealiai tinka mažos tamsios slyvos, kad jos savo išvaizda labiau primintų alyvuoges. Skanus ir įdomus užkandis, atkreipkite dėmesį!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Slyva
    400~450 gramų
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    2,5 arbatinio šaukštelio
  • Actas 9%
    2,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    4 arbatiniai šaukšteliai
  • Gvazdikėliai
    4~5 vnt
  • Lauro lapas
    1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Slyvas nuplaukite, nusausinkite, keliose vietose padarykite pradūrimus.
    2. Slyvas nuplaukite, nusausinkite, keliose vietose padarykite pradūrimus.
  • Reklama
  • Įdėkite slyvas į iš anksto sterilizuotą stiklainį.
    3. Įdėkite slyvas į iš anksto sterilizuotą stiklainį.
  • Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes.
    4. Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes.
  • Reklama
  • Vandenį iš stiklainio išpilkite į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Užvirinkite, supilkite actą.
    5. Vandenį iš stiklainio išpilkite į puodą, įberkite druskos ir cukraus. Užvirinkite, supilkite actą.
  • Į stiklainį suberkite visus prieskonius, supilkite marinatą ir augalinį aliejų. Stiklainį susukite, apvyniokite rankšluosčiu ir palikite ...
    6. Į stiklainį suberkite visus prieskonius, supilkite marinatą ir augalinį aliejų. Stiklainį susukite, apvyniokite rankšluosčiu ir palikite visiškai atvėsti.
  • Reklama
  • Marinuotos slyvos kaip alyvuogės yra paruoštos!
    7. Marinuotos slyvos kaip alyvuogės yra paruoštos!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai