Marinuoti silkių suktinukai

Marinuoti silkių suktinukai

3.7 (4 įvertinimai)

5-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skanūs ir neįprasti marinuotų silkių suktinukai. Toks patiekalas papuoš bet kokį stalą. Silkę galima ruošti įvairiai, ir visi patiekalai yra skanūs. Marinuotos silkės suktinukai gaminami su lydytu sūriu ir obuoliais bei marinuotais svogūnais: visi ingredientai puikiai derinami tarpusavyje. Prieš patiekdami papuoškite žolelėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Vaisiai / # Pieno produktai / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    1 vnt
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Lydytas sūris
    100 gramų
  • Obuolys
    1 vnt
  • Duonos riekė
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šiems suktinukams mums reikia tik kelių ingredientų. Jei turite silkės filė, galite ją naudoti, jei ne, filė pasidarykite patys.
    1. Šiems suktinukams mums reikia tik kelių ingredientų. Jei turite silkės filė, galite ją naudoti, jei ne, filė pasidarykite patys.
  • Pasiruoškite silkės filė gabalėlį.  Užpilkite šiek tiek acto ir aptrinkite visą gabalėlį.
    2. Pasiruoškite silkės filė gabalėlį. Užpilkite šiek tiek acto ir aptrinkite visą gabalėlį.
  • Reklama
  • Uždenkite maistine plėvele ir šiek tiek išplakite plaktuku.
    3. Uždenkite maistine plėvele ir šiek tiek išplakite plaktuku.
  • Atskirame dubenyje sutrinkite lydytą sūrį šakute. Tai bus mūsų įdaras, o tuo tarpu marinuokite svogūnus.
    4. Atskirame dubenyje sutrinkite lydytą sūrį šakute. Tai bus mūsų įdaras, o tuo tarpu marinuokite svogūnus.
  • Reklama
  • Marinuokite svogūną 10 minučių. Aš renkuosi klasikinį marinatą: actą, druską ir cukrų pagal skonį.
    5. Marinuokite svogūną 10 minučių. Aš renkuosi klasikinį marinatą: actą, druską ir cukrų pagal skonį.
  • Ant filė paviršiaus uždėkite lydytą sūrį, tarkuotą obuolį ir marinuotą svogūną.
    6. Ant filė paviršiaus uždėkite lydytą sūrį, tarkuotą obuolį ir marinuotą svogūną.
  • Reklama
  • Silkės filė suvyniokite  į maistinė plėvelę ir švelniai suspauskite rankomis. Palikite šaldytuve 30 minučių.
    7. Silkės filė suvyniokite į maistinė plėvelę ir švelniai suspauskite rankomis. Palikite šaldytuve 30 minučių.
  • Supjaustykite suktinuką ir nuimkite maistinę plėvelę.
    8. Supjaustykite suktinuką ir nuimkite maistinę plėvelę.
  • Reklama
  • Supjaustykite duoną apvaliais gabaliukais (balta arba juoda - savo nuožiūra). Tai bus mūsų suktinukų pagrindas.
    9. Supjaustykite duoną apvaliais gabaliukais (balta arba juoda - savo nuožiūra). Tai bus mūsų suktinukų pagrindas.
  • Galite papuošti pasirinktomis žolelėmis ir patiekti.
    10. Galite papuošti pasirinktomis žolelėmis ir patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai