Marinuoti rabarbarai

Marinuoti rabarbarai

5 (1 įvertinimai)

4-5 Porcijos
8 val. 20 min.

Apie receptą

Daugelis žmonių rabarbarus įpratę sieti tik su saldžiais desertais, tačiau yra ir kitų įdomių variantų. Dalinuosi marinuotų rabarbarų receptu. Marinuoti rabarbarai labai skanus ir originalus užkandis. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip virti marinuotus rabarbarus. Užkandį šaldytuve galima laikyti porą savaičių.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rabarbarai
    200 gramų
  • Imbieras
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Gvazdikėliai
    3 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Raudonųjų pipirų dribsniai
    pagal skonį
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    1 šaukštas
  • Vanduo
    400 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Rabarbarus supjaustyti apskritimais. Jei stiebas per kietas, iš anksto nulupkite jį daržovių skustuvu.
    2. Rabarbarus supjaustyti apskritimais. Jei stiebas per kietas, iš anksto nulupkite jį daržovių skustuvu.
  • Reklama
  • Susmulkintus rabarbarus sudėkite į stiklainį.
    3. Susmulkintus rabarbarus sudėkite į stiklainį.
  • Marinatui užvirinkite vandenį, suberkite visus prieskonius, cukrų ir druską, pavirkite porą minučių. Pabaigoje supilkite actą.
    4. Marinatui užvirinkite vandenį, suberkite visus prieskonius, cukrų ir druską, pavirkite porą minučių. Pabaigoje supilkite actą.
  • Reklama
  • Karštą marinatą nukoškite ir supilkite į stiklainį.
    5. Karštą marinatą nukoškite ir supilkite į stiklainį.
  • Sandariai uždarykite dangtį ir leiskite visiškai atvėsti. Dėti į šaldytuvą 8 valandoms.
    6. Sandariai uždarykite dangtį ir leiskite visiškai atvėsti. Dėti į šaldytuvą 8 valandoms.
  • Reklama
  • Marinuoti rabarbarai paruošti!
    7. Marinuoti rabarbarai paruošti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai