Marinuoti rabarbarai
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
8 val. 20 min.
Apie receptą
Daugelis žmonių rabarbarus įpratę sieti tik su saldžiais desertais, tačiau yra ir kitų įdomių variantų. Dalinuosi marinuotų rabarbarų receptu. Marinuoti rabarbarai labai skanus ir originalus užkandis. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip virti marinuotus rabarbarus. Užkandį šaldytuve galima laikyti porą savaičių.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rabarbarai200 gramų
-
Imbieras1/2 arbatinio šaukštelio
-
Gvazdikėliai3 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Raudonųjų pipirų dribsniaipagal skonį
-
Cukrus2 šaukštai
-
Druska1 šaukštas
-
Vanduo400 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Rabarbarus supjaustyti apskritimais. Jei stiebas per kietas, iš anksto nulupkite jį daržovių skustuvu.
-
Reklama
-
3. Susmulkintus rabarbarus sudėkite į stiklainį.
-
4. Marinatui užvirinkite vandenį, suberkite visus prieskonius, cukrų ir druską, pavirkite porą minučių. Pabaigoje supilkite actą.
-
Reklama
-
5. Karštą marinatą nukoškite ir supilkite į stiklainį.
-
6. Sandariai uždarykite dangtį ir leiskite visiškai atvėsti. Dėti į šaldytuvą 8 valandoms.
-
Reklama
-
7. Marinuoti rabarbarai paruošti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama