Mandarinų sūrio pyragas

Mandarinų sūrio pyragas

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Greitai ir paprastai paruošiamas sūrio pyragas mūsų šeimoje buvo labai populiarus ir tapo dažnu svečiu ant stalo. Išbandykite, minimaliai vargo, maksimalus malonumas garantuotas. Gardus šio klasikinio deserto skonis žaidžia su naujomis citrusinių vaisių natomis dėl sultingo, saldaus mandarino ir lengvo citrininio rūgštumo. Jei norite, kad desertas būtų ne toks saldus, šiam sūrio pyragui gaminti rinkitės rūgščius mandarinus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Želatina
    8 gramų
  • Mascarpone sūris
    500 gramų
  • Kreminis sūris
    500 gramų
  • Sausainiai
    500 gramų
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys
    1 šaukštas
  • Mandarinų sultys
    1.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mikserio dubenyje susmulkinkite sausainius į trupinius. Sumaišykite trupinius su 3 valgomais šaukštais cukraus ir lydyto sviesto.
    1. Mikserio dubenyje susmulkinkite sausainius į trupinius. Sumaišykite trupinius su 3 valgomais šaukštais cukraus ir lydyto sviesto.
  • Sausainių masę įspauskite į lygią plutą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
    2. Sausainių masę įspauskite į lygią plutą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
  • Reklama
  • Mikserio dubenyje sumaišykite kreminį sūrį ir Mascarpone sūrį, suberkite likusį cukrų, vanilę ir citrinos sultis. Į gautą masę, nenustoda...
    3. Mikserio dubenyje sumaišykite kreminį sūrį ir Mascarpone sūrį, suberkite likusį cukrų, vanilę ir citrinos sultis. Į gautą masę, nenustodami plakti, įmuškite po vieną kiaušinį. Kremą sudėkite ant pyrago paviršiaus ir išlyginkite.
  • Atskirame inde sumaišykite mandarinų sultis ir želatiną. Skystį šiek tiek pakaitinkite, kol ištirps želatinos grūdeliai. Mišinį atvėsinki...
    4. Atskirame inde sumaišykite mandarinų sultis ir želatiną. Skystį šiek tiek pakaitinkite, kol ištirps želatinos grūdeliai. Mišinį atvėsinkite iki kambario temperatūros.
  • Reklama
  • Sūrio pyragą kepkite vandens vonelėje 160-170 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Tada palikite atvėsti.
    5. Sūrio pyragą kepkite vandens vonelėje 160-170 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Tada palikite atvėsti.
  • Sūrio pyragą aptepkite želatinos skysčiu ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
    6. Sūrio pyragą aptepkite želatinos skysčiu ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami sūrio pyragą papuoškite šviežios mėtų šakele.
    7. Prieš patiekdami sūrio pyragą papuoškite šviežios mėtų šakele.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai